Obehaglig situation

Igår så gick jag och min tjejkompis och tog ett glas vin. Jag kände att jag verkligen behövde det. Känslorna var liksom utanpå kroppen igår. Förlåt om jag skriver mycket om samma sak. Men det är allt jag tänker på just nu.. Aja. Sen efter en stund så började vi bli uttråkade så vi möter upp min killkompis. Det trodde jag att han var iallafall. Han har umgåtts med mig och mitt ex och vi har vart kompisar i kanske 2 år. Min vän och hans vän gick ut och rökte. Och då ser våran konversation ut såhär:

Han- När ska vi ligga då?

Jag: Öööh, jag ser dig bara som en vän.

Han: Nej men erkänn. Du vet att vi skulle ha asbra sex och att vi alltid vart lite sugna på varandra.

Jag: Nej det första jag gjorde var att friendzoona dig.

Han: Kom igen. Vi kan väl kulla?

Jag: Alltså vilken drömvärld lever du i? Jag vill bara att vi är vänner.

Han: Jag vill inte vara vänner. Jag vill bara knulla annars kan du gå!

Alltså fattar ni att jag blev paff eller. Jag gick självkart därifrån? Så alla gånger han ställt upp. Är bara för att han velat ligga med mig? Nu är jag så trött på killar så jag funderar starkt på att bara vara med tjejer framöver.

(Visited 46 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Synnöve maj 4, 2017 at 5:22 e m

  Värför är du ite det då?? Eller var det bara jug att du är bi?

  Reply
  1. Michaela maj 5, 2017 at 3:25 e m

   Varför skulle der vara ljug?

   Reply
 2. Linda maj 4, 2017 at 9:42 e m

  Fy fan vad respektlöst! Vilken chock. Vilket äckel.

  Reply
 3. Maria maj 5, 2017 at 1:06 e m

  Vad obehagligt. Verkar sjukt. Jag skulle bett han flyga o fara o blivit hel arg. O besviken.

  Reply
 4. Sofia maj 5, 2017 at 2:57 e m

  His loss, your gain säger jag bara! Såna ”vänner” är inget att ha. Det är bara BYE FELICIA!

  Reply
 5. Per maj 5, 2017 at 3:02 e m

  Jag märker att du har mycket att lära. Grabbar skiljer på sex och kärlek på ett sätt som tjejer inte gör. De ser ytan men väljer efter det där inne. De vill ha sköna bröst – inte stora bröst. De tänker med kuken. Men har långsiktiga planer. De funderar på, hur ser den där tatueringen ut om 50 år?

  ”Mannen älskar kvinnan men kvinnan älskar kärleken”.

  Vad har du att bidra med till familjen, hur mycket kommer du att tjäna om fem år, sådana frågor finns i killars huvuden – när de slutat leka. Men dina killar har nog inte slutat leka ännu. Och knappast du heller när du åkte iväg, förrän möjligen nu. Bland bloggarna som du väl känner (Saga, Dessie, Nathalie för att exemplifiera) är du inte ensam om ditt problem. De flesta tjejer känner igen sig i det problem som du beskriver, så du är inte unik. Men det kommer att fixa sig för dig för du är öppen och kan tänka bra. Det tar litet tid bara.

  ”Visa mig dina vänner och jag skall säga vem du är”.

  Reply
  1. E maj 6, 2017 at 12:13 e m

   Så mycket visdom* – snälla, mansplaina mer…!
   *BS

   Reply
   1. Emy maj 6, 2017 at 10:08 e m

    Ptja, han är ju en man och bör således ha bättre insikt i hur män tänker än vad kvinnor generellt har, eller hur? Men nää, det är ju SEXISTISKT att tro att män opch kvinnor funkar olika. GU bevars!!

    Reply
    1. Per maj 7, 2017 at 6:06 e m

     Kul tanke (tro att män och kvinnor funkar olika), men så är det, de är olika och det finns säkert skäl till det.

     ” .. bli utsatt för övergrepp..”. Vem blev det?

     Reply
  2. R maj 9, 2017 at 2:39 e m

   Du har egentligen bara berättat hur du och din omgivning tänker om kvinnor. Inte något som är generellt för män.

   Reply
 6. Michaela maj 5, 2017 at 3:22 e m

  Herregud jag förstår att du blev paff.. Jag hade velat klappa till fanskapet. 😢

  Reply
 7. Hanna maj 6, 2017 at 6:29 f m

  Usch äckliga mansgris och vad kränkande att höra. Ingen kvinna förtjänar denna typ av sexuella trakasserier det hoppas jag att du vet! Ta hand om dig

  Reply
  1. Emy maj 6, 2017 at 10:13 e m

   Sexuella trakasserier? LOL. Han ville ligga. Det har vi väl alla velat. Och vi är säkerligen många som har spelat en roll för att få göra så. Snälla, sluta förringa faktiska övergrepp genom att likställa dem med att bli playad. Det är inte samma sak, och det vet alla som har blivit förgripna på.
   Att idioter är idioter är en sak, att bli utsatt för övergrepp är en annan. Learn the fucking difference eller håll käften, ärligt talat.

   Reply
 8. Anna maj 7, 2017 at 9:51 e m

  Paulina, ledsen att behöva säga det, men som man bäddat får man ligga. Verkligen.. allt..

  Reply
 9. Susanne maj 13, 2017 at 4:48 e m

  Blir sjukt upprörd när jag läser kommentarerna i denna tråd!
  Du som alla människor förtjänar att må bra. Jag vill också bli helt lesbisk när jag läser detta! Män är överlag idioter! Ett ex är Per ovan.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.