This day

Har vart helt okej. Har var ensam hela dagen och som vanligt så ställde jag in alla möten för att jag grät hela natten och morgonen. En sak jag märkt också. Är att jag duschar väldigt länge när jag inte mår bra. Och med länge så menar jag 3-5 timmar. Tills jag blir ett russin och huden gör ont. Men det är väl så det är. Jag är glad över att jag har min nyfunna vän Angelica som alltid får mig att skratta tills jag kiknar. Tack <3

Ikväll så ja. Jag ska ut. För jag mördar mig själv genom att vara hemma och tänka. Och ja, jag mår bättre när jag är full. Om man får säga så. Och ikväll så tänker jag bli full, och inte fan är det för kärlekens skull.

(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Loo maj 6, 2017 at 8:26 f m

  Kanske är konstigt att höra av en främling, men jag antar att du är van.. Din depression gör mig orolig. Den bör tas på största allvar.
  Om terapi/mediciner funkar så är det jättebra, jag har själv bipolär sjukdom och vet hur djupa svackorna kan bli obehandlat. Dock så funkar inte anti-depp eller konventionell terapi alla ggr. Jag rekommenderar iaf att du testar det om du inte redan gjort det.

  Något annat som hjälpt mig ur svackor med mycket ångest är vissa psykedeliska droger. Det låter väl helt galet om man själv inte har testat det (vilket du kanske har gjort?) och det kan även låta jätte läskigt.
  Poängen är att det ger nya perspektiv på sig själv och på livet, det är inte bara själva ”ruset” som är grejen – det är även de långvariga effekterna. (Jag är medveten om hur flummigt det här låter, det är ju typ omöjligt att prata om sånna här saker utan att låta som någon wierd new age-tant eller flashback-snubbe.)

  Hursomhelst så fortsätter jag skriva nu och skiter i hur det låter..

  Min första upplevelse med psykedeliska var LSD och det var en väldigt dålig upplevelse pga att jag tog det med fel personer – personer jag inte kände mig trygg med. Det betyder inte att dom var farliga på något vis, båda var vänner till mig som jag brukade ha jättekul med. Men i ett så känsligt läge så kommer människors ”true colors” fram, ex. hur mycket de faktiskt bryr sig om en (eller inte bryr sig) m.m.
  Efter den upplevelsen tog det lång tid innan jag vågade mig på något liknande igen.
  Jag är väldigt glad över att jag kom över den rädslan därför att nästa upplevelse tog mig ur en depression och gjorde en extremt stor skillnad i mitt liv (jag började plugga, vårda sociala kontakter osv.)
  Denna gången drack jag te gjort på Psilocybe cubensis som är en svamp. Och jag gjorde det tillsammans med en vän som jag litar på och som redan hade tagit det några gånger tidigare så han visste vad som gällde och hur han skulle göra för att få in mig i rätt ”vibe”.
  Det går inte att beskriva en sådan upplevelse, det närmsta jag kommer om jag försöker är att man typ känner sig som när man var liten. Som att alla lager som som lagts på en under åren skalas bort och kvar står man som den man innerst inne varit hela tiden.
  Det viktigaste under en tripp är att vara snäll mot sig själv, typ förbereda med mysiga platser att sitta på, fina saker att titta på (haha… asså kan frf inte fatta att eller varför jag skriver det här riktigt.. Men whatever, det kanske hjälper dig asmycket vad vet jag.) och tänka snälla tankar och säga snälla saker till den man är med, detta kommer väldigt naturligt så det är eg. inget man behöver anstränga sig för.. Eller eg. så är det viktigaste att använda själva substansen rätt och se till att det är bra kvalité på den.

  Det var i alla fall denna upplevelse som fick mig att se på världen på ett helt nytt sätt vilket bidrog till att jag mådde jävligt bra och kunde göra saker som jag tidigare aldrig skulle orkat.

  Efter det så har jag testat andra substanser (MDMA, DMT och LSD igen. Även gräs men det gillar jag inte, blir bara seg, torr i munnen och kan inte kommunicera med folk).
  Det som är gemensamt för alla dessa är att de som sagt vidgar/vrider/förändrar ens perspektiv på saker och ting och det är i alla fall exakt det jag behövt för att ta mig ur jobbiga perioder som bara inte vill gå över av sig självt.
  En annan grej som är gemensamt för dom är att enbart använda dom på trygga platser med trygga människor (jag föredrar att bara va med 1 person, max 2 och hemma hos mig själv eller den personen. Där vi typ bygger ett kuddfort och pratar om livet HAHA asså.. orkar inte mig själv just nu).
  Jag måste väl ha en disclaimer på att jag inte uppmanar folk till att använda olagliga substanser bara för att jag själv har gjort det. SÄRSKILT INTE OM MAN ÄR UNDER 18. Detta är inte mer än en smärre roman om vad som funkat för mig. Tack o hej.
  (Antar att du kommer behöva radera den här ”kommentaren” pga. sponsorer, läsare osv. Men kopiera texten och spara den! Om du vill alltså..)

  Reply
  1. Mamma maj 6, 2017 at 5:27 e m

   Hjälp???

   Reply
 2. J maj 6, 2017 at 1:58 e m

  Riktigt vacker bild där du sitter i fönstret !
  härlig bakgrund till….

  Reply
 3. Maria maj 6, 2017 at 9:48 e m

  Gillade inte det där om att glorifiera droger . Finns dom som blivit psykotiska efter tex hasch och hamnat på hispan. Önskar du tagit bort den kommentaren. Droger förstör och dödar inte bra.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *