Vardgasliv

Hej på er. Hoppas att eran måndag började bra. Jag har typ inte gjort någonting idag. Bara tagit det lungt hemama. Städat fixat mig och köpt take away. Tanken var att jag skulle fixa mina naglar men dem hade inte tid -.- Så störande. Nu ska jag äta panerad fisk i ugnen. Vilket vardagsliv.

Sminket jag har använt kommer från Hickap, super sköna borstar och så fina läppstift! Gå in och kika på deras hemsida HÄR(länk)

(Visited 72 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Emma maj 15, 2017 at 5:37 e m

    Är de sant när du & Erik skulle stå med kulan i pH att du ville kasta men fick inte för dom som hållde i programmet bara för jeppe hade kastat kulan i säsongen innan ?

    Reply
  2. Anonym maj 15, 2017 at 7:26 e m

    Hej! Kan du inte fota hela din lägenhet eller kanske göra en video där du visar upp den??😀

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *