Event? AZ DESIGN

I samarbete med AZ Design

Hej på er!

Som ni alla vet så brukar jag som bloggare ofta gå på events. Det man inte tänker på är allt jobb bakom varje event. Det krävs ju en hel del planering, tid och inte minst pengar. Oftast serveras man tilltugg, något att dricka, och så får man oftast med sig en goodiebag. Någonting som man inte tänkt på så är det möbler till event(länk), det finns ju inredare, designers och planerar för hela biten var rör möblemang. Sådant som vi besökare tar som en självklarhet har oftast en mur av tankar bakom sig.

Jag har hittat en perfekt återförsäljare av möbler till events, www.azdesign.se. AZ Design har stolar, soffor, mingelbord och allt annat som hör till. Du kanske behöver fräscha upp ditt kontor eller planera ett roligt event? Undra om jag själv ska anordna ett stort event, hade ni kommit? Haha! Ta till er tipset, särskilt ni som håller på med events – AZ Design sitter inte bara på rätt kunskap, utan har även det starka och stora utbudet man behöver för att få allt att passa in. Det som är bra med just AZ Design är att leveransen inte är krånglig, jag menar, hur många gånger har man själv inte velat dra sig själv i håret på grund av att företag utlovar en viss  leveranstid de ej kan hålla? Det har i alla fall hänt mig ett flertal gånger, och jag är så trött på det!

Som ni vet så har jag ju flyttat, då känner jag att jag vill ut med det gamla och in med det nya. Ni som brinner för inredning och design och att anordna events, ni är väl väldigt tålmodiga? Jag menar det krävs så mycket. Hjärnan arbetar ju hela tiden! Jag gillar kreativa människor, vet själv inte om jag själv hade orkat med all planering, fast man måste väl försöka innan man dömer sig själv, eller hur? Jag har själv spenderat många stunder på AZ Design och jag gillade det. Sajten är väldigt lättläst då det står till punkt och pricka om hur du ska göra. De har till och med tips på vad man kan köpa till olika events vilket underlättar om vi ska få min event-dröm att gå i uppfyllelse. 😉

Vad tycker ni? Är det dags för mig att anordna landets bästa events? Jag är ju redan halvvägs!

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Sarah juni 30, 2017 at 8:24 f m

    Hej när kommer svaren på frågorna del 3?

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *