Hej på er. Hoppas att ni mår bra, jag börjar äntligen må bättre. Men är fortfarande hostig. Ni vet när an är på bussen/tunnelbanan, och man försöker att inte hosta. Sen till slut så får man världens host attack. Så pinsamt. Det hände mig nyss haha 🙁

Jag har haft väldigt mycket huvudvärk senaste 3 månaderna, berättade det för pappa och han bad mig att boka en tid hos optikern. Och det är förmodligen där felet ligger, och han hade rätt. Så jag behövde glasögon. Ser olika på båda ögonen och kommer att behöva glasögon nästan hela tiden, framförallt när jag läser det är då jag får ont i huvudet. Beställde 2 par. Så nu ska jag bara vänja mig. Känns väldigt skumt och just nu så ser jag nästan sämre med dem, men är tydligen så i början innan ögonen ”rättar sig”..

Vad tycker ni?

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *