Har blivit med glasögon.

Hej på er. Hoppas att ni mår bra, jag börjar äntligen må bättre. Men är fortfarande hostig. Ni vet när an är på bussen/tunnelbanan, och man försöker att inte hosta. Sen till slut så får man världens host attack. Så pinsamt. Det hände mig nyss haha 🙁

Jag har haft väldigt mycket huvudvärk senaste 3 månaderna, berättade det för pappa och han bad mig att boka en tid hos optikern. Och det är förmodligen där felet ligger, och han hade rätt. Så jag behövde glasögon. Ser olika på båda ögonen och kommer att behöva glasögon nästan hela tiden, framförallt när jag läser det är då jag får ont i huvudet. Beställde 2 par. Så nu ska jag bara vänja mig. Känns väldigt skumt och just nu så ser jag nästan sämre med dem, men är tydligen så i början innan ögonen ”rättar sig”..

Vad tycker ni?

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Amanda Näslund juni 27, 2017 at 5:24 e m

  Så snygg i glasögon!!! 😍😍
  En fråga; vart köpte du din T-shirt ? 😀

  Reply
 2. Isabelle juni 27, 2017 at 5:32 e m

  Stämmer att man ser sämre innan man vänjer sig , obehagligt men d går som sagt över 🙂 du passa jättebra i båda paren , hur fiin som helst !!

  Reply
 3. Sofia juni 27, 2017 at 7:17 e m

  Gillar nummer 2 bäst 😀

  Reply
 4. Åh, vill också ha glasögon nu!!!! juni 27, 2017 at 11:15 e m

  Du ser superhet ut i första paret! Andra var också fina!

  Reply
 5. Felicia juni 28, 2017 at 7:46 f m

  Vart är tröjan ifrån? 🙂

  Reply
 6. D juni 28, 2017 at 8:34 e m

  Fan vad snyggt paow! Du klär i båda 🙂

  Reply
 7. Elin juni 29, 2017 at 10:51 f m

  Riktigt snyggt! Vart är dom ifrån?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *