Lasra bort tatueringar?

Igår så var jag hos Forma Vita och lasrade bort dem fula namnen jag har på fötterna. Har velat ta bort dem tatueringarna så länge. För att lasra behövs det mellan 5-8 behandlingar. Och man lasrar var 8e vecka. Så det är en liten process. Det gör också väldigt ont men går fort och känns knappt någonting efter. Det är verkligen SÅ värt det. Och man ser redan en stor skillnad redan efter en behandling!

Om ni vill läsa mer om tatueringsbortagning så kan ni gå in här: https://www.formavita.se/estetik/man/tatueringsborttagning-34124934 Där kan ni även boka tid om ni vill lasra eller göra något annat roligt 🙂

Tur att dem har Bävern som man får krama på när det gör ont!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *