Lasra bort tatueringar?

Igår så var jag hos Forma Vita och lasrade bort dem fula namnen jag har på fötterna. Har velat ta bort dem tatueringarna så länge. För att lasra behövs det mellan 5-8 behandlingar. Och man lasrar var 8e vecka. Så det är en liten process. Det gör också väldigt ont men går fort och känns knappt någonting efter. Det är verkligen SÅ värt det. Och man ser redan en stor skillnad redan efter en behandling!

Om ni vill läsa mer om tatueringsbortagning så kan ni gå in här: http://www.formavita.se/estetik/man/tatueringsborttagning-34124934 Där kan ni även boka tid om ni vill lasra eller göra något annat roligt 🙂

Tur att dem har Bävern som man får krama på när det gör ont!

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Sofia juni 8, 2017 at 2:28 e m

  Kan du inte visa de tatueringar du är mindre nöjd med? 🙂

  Reply
 2. Femma juni 8, 2017 at 3:14 e m

  Lasrade inte du hos Sindy och Micke en gång på Valhalla Bläck?

  Reply
 3. Linda juni 9, 2017 at 1:39 e m

  Du använder ”dem” fel. Det ska stå ”de” där du skriver ”dem”.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *