Le golf

Har vart sjuk ett tag nu så har kanske inte vart det bästa att festa, men är det midsommarhelg så är det. I lördags så var vi även på middag på Le golf (Värmdö golfklubb). Där vi åt 3 rätters och festade fram till 2 på natten. 

Nu så mår jag si sådär. Är ju nästan aldrig förkyld så det känns som att jag ska dö. Har snor i hela huvudet och ont i alla leder i kroppen. Så nu blir det bara att vila upp sig.  Förlåt om jag låter negativ. Mår bra nu. Bara kroppen som är sjuk! Men de löser vi med en massa ingefära och vitaminer.

fotograf: Richard Widner 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Prada bag Alexandra Nilsson - En dag på Capri med båt Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - Migrän?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *