Idag så känns allt lite bättre.

Jag vill bara börja med att säga att jag inte skrev inlägget under för att få uppmärksamhet. Utan jag ville mest bara berätta hur jag mådde och varför jag vart off. Men Jag vill verkligen säga TACK så mycket för alla värmande ord och kommentarer. Och ett stort tack till mina vänner för att ni stöttar mig. Och även till er som skrivit.

Idag så känns allt lite bättre. Mest för att jag tagit tag i saker. Inte sovit lika länge. Och lyssnat på musik och storstädat. Det fick mig lite gladare även om jag fortfarande har en gråtklump i halsen. Jag tvingade mig själv till det och det kändes väldigt bra. Små framsteg om man jämför med förut.

Ville bara skriva tack egentligen, och att jag mår lite bättre.

 

 

(Visited 72 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. A 1 juli 21, 2017 at 10:21 f m

  Grymt att du klarade av att göra ngt. Det hjälper ofta lite men allt kommer nog att ta tid! Försök å tillåt dig även att inte orka. Och ta hjälp så sömnen blir bättre, kram

  Reply
 2. Leila juli 27, 2017 at 1:29 e m

  Håller med A1 här ovan! Det är så skönt när man varit effektiv och klarat ngt bra! Men lova att ta hjälp för sömnen! Det är sjukt vad man påverkas om man har problem där! För många så hjälper det med ”det vanliga”,
  Äta vettigt på regelbundna tider, ngn promenad och yoga eller avslappningsövningar. Om du inte gjort, testa en sån röstledd övning som finns på Youtube. Sååå bra!
  Lycka till med allt! Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *