Mina poddtips

Ni som har läst min blogg länge vet att jag i princip hatar musik. Tycker att texterna är fjantiga och jag blir stressad av dem osammanhängande ljuden. Det blir kaos i mitt huvud och min puls börjar slå snabbare. Har varit med om att jag nästan i princip fått panikångest. Okej, jag hatar inte musik och lyssnar på musik när jag städar & tränar. Men är jag hemma och bara chillar så kan jag inte ha det på. Då mår jag riktigt dåligt och blir uppjagad & irriterad. Detta krockar dock lite i mitt förhållande då min pojkvän hatar när det är helt tyst och brukade innan vi blev tillsammans somna till musik. Men det var ju bara att glömma.

Men något som jag börjat med senaste året är att lyssna på poddar. Och då menar jag inte att jag lyssnar på två personer som pratar med varandra om vad dom tycker. Totalt ointressant för mig. Men jag älskar fakta och historier. Och jag är en sucker för mordhistorier, oförklarliga händelser och saker som händer i kroppen och varför dem händer(te.x plötslig minnesförlust, sömnparalys, psykiskohälsa m.m)..

Så är du som mig inte intresserad när Zara Larsson berättar hur hon haft det i usa och vill ha lite spänning så är det här mina bästa tips!

Spöktimmen. 

Handlar om två tjejer som pratar om mord, svensk folktro, konsperations teorier, sekter, exorcism. Och ja allt sådant annat kusligt.

Svenska mordhistorier.

Och ja, det är precis som det låter. Riktiga mordhistorier. Dock inte bara svenska utan även dem fallen med dem värsta seriemördarna genom alla tider. Så intressant. Dock så kräktes jag igår när jag lyssnade om Dennis Nilsen. Så ett tips, ät inte samtidigt. Och var absolut inte bakis. Finns typ 90 avsnitt också så det är riktigt bra!

Paranormalia

Alltså. Det måste nog vara den mest intressanta podd jag lyssnat på. Dem pratar lite om allt möjligt och vissa avsnitt är riktigt kusliga skräcknoveller. Brukar jag lyssna på innan jag ska sova. Istället för att läsa. Påminner lite om spöktimmen, fast lite mer ”seriöst”.

UFOPODDEN.

Ja och den handlar om bortföranden, konsperationsteorier som är förknippade med UFO/ALIENS.

För att lyssna på poddarna så är det bara att googla. Jag brukar för det mesta lyssna på podtail. Men ni kanske tycker något annat ställe är bättre. KÖR HÅRT.

Förresten har ni några tips på någon podd som ni tror att jag skulle gilla? Hojta till bland kommentarerna då!

 

 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Elin juli 28, 2017 at 10:13 e m

  Ett tips är ju verkligen creepypodden 😱

  Reply
 2. Anna juli 28, 2017 at 11:23 e m

  Mordpodden
  Och
  En mörk historia
  <3

  Reply
 3. Emily juli 29, 2017 at 11:14 f m

  Haha trodde jag var ensam om den känslan med musik.. 😂 Ska visa min sambo dirr att vi åtminstone är två som känner samma 😋

  Reply
 4. Sofia juli 29, 2017 at 2:27 e m

  Du måste lyssna på rättegångspodden! Styckmordet i Askersund är döspännande och äckligt 🙂

  Reply
  1. Gorm juli 29, 2017 at 3:45 e m

   Ja rättegångspodden är grym! 👹

   Reply
 5. elin juli 29, 2017 at 4:32 e m

  Åh vad kul med podd-tips! Håller helt med om Creepypodden (föregående kommenterare 🙂 ) och tipsar även om Seriemördarpodden (precis vad det låter som, djupdykning i olika seriemördare, både svenska o internationella. Älskade avsnitten om Elsebet Bathory till exempel, en av de absolut värsta kvinnliga seriemördarna genom tiderna) och Criminal om du kan tänka dig att lyssna på engelska! Det är nog min favvo-podd, alla kategorier.

  Reply
 6. Pingback: Poddtips från Paow |

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *