God hate US

Okej jag lägger upp det här inlägget igen. Det jag skrev 20tretton. Bara för att allt ändå gick åt helvete med alla oss. Och för att jag i princip har samma värderingar. Jag blev aldrig äldre än 19 visst. 


Inlägget skrevs den 3 februari 2013 

Ibland så tror jag att många glömmer bort att vi lever i vårt år, ”kristna” 2013, inte det buddistiska året 2556. Det året då kvinnor får vara presidenter. Det året då de förklarade vår älskade Astrid Lingren som smygrasist (läs Flashback) och dom tog bort dockan som liknade en jude.
Året då det kanske inte längre heter jullov utan vinterlov. Snart så är Olof Palme som bortglömd och nästa tragedi vi får läsa om är Linda Rosing. Undrar om hon får en egen gata btw? Året är 2013. U name it.
Du är lika mycket värd hur du än ser ut, vad du än har på dig, det spelar heller ingen roll vilken hudfärg du har, eller vad du tror! Året är 2013 och åttaåringarna börjar prata om sex. Året är 2013 då bostadsskatterna höjs, året dom tar våra pengar. Whatever.
Det jag ville komma fram till är:
Människor predikar om att män inte vill ha tjejer med tatueringar eller piercingar, om att man måste ha en bra karriär för att lyckas – men egentligen så är det bara att åka till Dubai där lyckas 9 av 10… Eller?
Hur många är det som lyckas komma in på läkarlinjen? 2 av 100 kanske? Det är 2013, ja och jag vet en tjej, som är tatuerad från topp till tå, men ändå är en kvaliciferad hjärtläkare. Det är det här året, ja, jag vet vilket tjat. År. Det här året som det faktiskt inte bara är folk som suttit i fängelse som har tatueringar.
Det jag ville komma fram till är – gör det du vill! Make a tatto. Ligg med en okänd. Guds planer gick ändå åt helvete med att skapa den perfekta mallen av oss människor. Vi lyckades leva upp till den mallen, fram tills tvåtusentretton. Men vet du vad, Gud, fuck you.
Du gav oss en egen vilja för att du ville att det skulle gå åt helvete. Den perfekta mallen av att alla skulle se likadana ut, leva samma liv och ha samma jobb – att jobb(jaga) för att överleva, och försörja familjen. FUCK IT.
2013 – året du ska leva hur du vill. Dom tar allt ifrån oss, men inte vår vilja!
2013, året då vi slog Gud.


Det året pappa var rik. 

(Visited 24 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Michaela augusti 8, 2017 at 2:00 e m

  Så sant som det var sagt!

  Reply
 2. George augusti 8, 2017 at 8:25 e m

  Haha detta var kul, eftersom Gud verkar ha sett detta 2013 och vridit sig av skratt och sen är den som numera saboterar allt du gör bara för att du så stöddigt såg en chans att förnedra Skaparen på din löjliga blogg.

  Man ska inte säga ”fuck you” ol Gud. Det straffar sig inte omedelbart utan det straffet kan komma år senare, och det verkar onekligen vara just så att det kom I ÅR för dig

  Den satanistiska bibeln av Alistair Crowley nämner raden ”do What thou wilt” som instruktion på hur man är en duktig satanist. Det verkar du ha snappat upp och anammat! Kul fint bra

  Tatueringar är inte satanism, givetvis, däremot attityden att Gud är död och ”lyckades inte” men sin ”plan”

  Ooooooooooooo vad roligt det ska bli att se vilken sjuk plan han har åt dig på psyket i år, RÄTT ÅT DIG HAHA skyll dig själv du borde respekterat den enda som brydde sig om dig, alltså Gud. Inte förnedrat med okunskap på en löjlig blogg

  Du verkar smart, gör en bra sak i världen istället för att blogga om mode. Du är bättre än så. Du kan jobba åt mig. Jag är kristen, äger en klädbutik i New York och kan greja både relationsråd och bostad i USA, uppehållstillstånd och arbete med mode.

  Testa det istället. Detta liv ser inte ut att vara bra för dig. Bara som ett tips. Från ovan.

  Reply
 3. A augusti 9, 2017 at 8:03 f m

  haha fy fan vilken jävla dynga

  Reply
 4. Johanna augusti 29, 2017 at 8:33 e m

  Du har rätt i att man ska få se ut hur som helst och att alla kan lyckas sålänge man vill. Går inte att sitta i förorten och klaga att man inte får något jobb när man inte ens söker något utan ägnar sig att bränna bilar och hänga utanför ICA som en av alla luffarna i ”orten”.
  Tycker det är fint med tatueringar och piercingar på tjejer och killar sålänge det inte är i ögonbrynet eller läppen som nåt vitt slödder.

  Måste fråga. Känns det inte väldigt tomt och meningslöst att skriva om ointressanta och meningslösa saker som din vardag, ”mode”, att du har fått din mens, vad du ätit till middag och andra triviala saker?
  Jag hade blivit deprimerad i den ytliga bloggvärlden omringad av IQ-befriade människor som saknar potential att ha vanliga meningsfulla jobb där man gör skillnad och istället ägnar dagarna åt att fota sig själv, göra smygreklam och gå på blogawards med 150 andra idioter.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *