Hemma!

Hej på er. Nu så är jag äntligen hemma i Stocholm. Vilket känns skönt. Men jag hade en trevlig vecka med familjen. Och det var så länge sen jag hängde med min syster också, och nu börjar hon ju bli så stor så vi kan prata om verkligen allt. Och vi har planerat att vi ska ha en riktig sister day på Torsdag!

Idag så har jag inte gjort så mycket annars, hängde med lite vänner på Vau de Ville där Mattias jobbade och hade möte innan det. Men nu måste jag sova. Sov gott 🙂

Hela outfiten kommer från Nelly. Och kappan finns att handla här(länk)

(inlägget inehåller ad:links)

Posted in: Dresscode

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - 365 days Sandra Lindahl - Wanties!! Caroline Roxy - Vibin' Caroline Roxy - PORTFOLIO (beta)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *