NY VÄSKA

Vad har jag gjort idag? Käkade lunch med Bella & Ellinor på Stures. Shoppade lite och sa hej till dem på kontoret.

Det roligaste idag: Fick en väska från Verasce & en klocka från Kenzo. Beställde dem från ett nystartat företag som heter Intrend(adlink) och där har dem en massa fina märkessaker till RIMLIGA PRISER.

Hur mår jag? : Jo helt okej. Dock har jag fått MENS IGEN. Har haft Pstav i snart 5 år och har kanske haft ca 20 små blödningar allt som allt. Aldrig haft något problem, fram tills för 3 månader sedan. Jag blöder HELA tiden, ca 16 dagar i rad nu. Och det är mycket också. Känner mig svullen, nedstämd och irreterad vilket är väldigt tråkigt. Någon som haft samma problem? Att Pstaven funkat i alla år och helt plötsligt bestämmer mig för att förstöra mitt liv?

Just nu?: Dricker colalight och ska starx städa lägenheten. Har en inspelning imorgon kl 11.

I

Bodyn och jackan jag har på mig kommer från Affingos.se & glöm inte att om ni uppger PAOW15 så får ni 15%

(inehåller ad:links)

Posted in: Dresscode

You might also like

Caroline Roxy - Studio vibes Caroline Roxy - Summer's here Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Min helg! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha!
 • Evelina

  Hur länge är det sedan du bytte stav? Kan vara så enkelt att din stav slutat funka och behöver bytas ut. Så var det för mig och då hade jag inte ens haft den tiden ut. Ring din barnmorska.
  Jag fick äta mini piller nån vecka, då försvann mensen på engång, sen satte jag in en ny stav och den funka lika bra som innan!

 • Anna

  Exakt samma sak har hänt mig! Jag har haft p-stav i ca 7 år nu, de första 6 åren hade jag ingen mens alls tills för ca 8 månader sen när jag bytte och satte in en ny. Nu har jag mens ca 3 av 4 veckor i månaden och det har hållt på så de senaste månaderna så ska faktiskt ta ut den och byta till kopparspiral. Jätteskumt att det blivit så helt plötsligt!

 • Malin

  P-staven håller max i fem år, låter som att de är dags att sätta in en ny bara 🙂 De brukar märkas av att de är i slutet! Lycka till!

 • Nellie

  Jag har haft pstav sen december 2016, i början va jag mycket trött och fick lite blödningar.. nu har de varit borta lite men kom tillbaka för en vecka sen, så jobbigt! Så tror de är vanligt att man kan få de sådär ibland.. vi får hålla ut och hoppas de slutar 🙂

 • anna

  Jag fick också byta stav helt enkelt, hade kvar ca 8 månader på min treårsperiod när det var dags att byta

 • Lovisa Berglund

  Det var exakt samma för mig, funkade asbra och jag var så nöjd men den började det krångla. Men jag bytte stav, har för mig det finns olika märken (?) och nu är allt bra igen 🙂

 • Jaqueline

  Hade exakt samma problem efter min andra stav. Gick till gyn och gjorde ett ultraljud, visade sig att min livmoderstapp/hals var otroligt tunn och därför släppte igenom blod. Det är tydligen en bieffekt efter långtids användning av pstav. Skulle rekommendera att ta ut den i 2-3 mån och sen sätta in en ny. Bara så kroppen får återhämta sig ordentligt och komma igång med minst en menstrations cykel.

 • Emeliee

  Läste att p stav kan sitta 3 år. Så ha du haft samma stav i 5år kan de va därför som tidigare svarat. Men jag hade p stav och den fungerade felfritt i 2 år, hade knappt mens. Sen efter det blödde jag konstant och fick byta preventivmedel. Störande eftersom med P-stav behöver man inte tänka och komma ihåg p-piller. Tycker det krånglar med de mesta preventivmedel jag testat dock :/

 • Emma

  När bytta du senast ? Den ska ju hålla 3 år men de gör aldrig min . Efter 2 år så brukar jag byta min för annars får jag blödningar hela tiden . Så jag hade nog testat att byta 🙂

 • Erika

  Hade också p-stav i 5 år utan problem. Sen fick jag exakt samma problematik med blödningar som du har nu. Det är bara ta ut den & börja med annat preventivmedel🙂 Tydligen är de vanligt med p-stav fick jag höra att den första funkar klockrent och sen när man haft den andra ett tag är de många som får just detta problem.

 • Kajsa

  Hej Paulina! Kom in på din blogg av en slump då jag såg din story på instagram angående din p-stav. Jag är inne på min 3e p-stav (har dom som håller 3år) båda stavarna innan den jag har nu har jag fått byta vid 2 års strecket, då jag började få massa oregelbundna blödningar osv. Blödde 4 dagar, inget i 3 dagar, blödde 7 dagar, inget i 7 dagar och så höll det på.. så jag har lärt mig att vid 2 år så börjar hormonet u Staven sakta bli sämre vilket gör att kroppen ”vinner” över staven och det kommer blödningar.
  Hoppas det blir bra! Kram

 • Terese

  Jag hade p stav i ca 6 månader blödde lika länge som du för att sedan vä fri en månad och sen blöda igen kände samma saker som du. Jag ringde och så att den skulle ut nu. För att nu är jag less. Fick p piller i stället och känner mig som en mycket bättre människa:)

 • Liza

  Om du haft samma i 5 år? Bör du byta mot en ny p-stav får alltid blödningar i slutet när det är dags att byta.

 • Kim

  När jag bytte från minipiller till p-stav så började jag blöda i 3 veckor för att sedan vara en vecka utan mens, sen blöda 3 veckor osv osv. Fortsatte så nästan ett år för att jag fått höra att det kunde ta lång tid för kroppen att komma in i rätt ”rytm”. Men blev aldrig bra. Samt som jag under mina många år med hormoner i olika ”former” (flera olika sorters p-piller, minipiller och p-stav) så led jag av otroliga humörsvängningar, svullnader samt mådde fruktansvärt dåligt psykiskt.. Så efter allt detta bestämde jag mig för att jag inte ville ha mer hormoner i kroppen så har nu kopparspiral sen ca 3 år tillbaka, bästa valen jag gjort!
  Har lite kraftigare mensvärk (så olika från månad till månad) och blöder i regel en större mängd än jag gjorde innan jag började med preventivmedel överhuvudtaget, men så fruktansvärt värt det. Ett tips! Finns ju även spiral med hormoner i också, kanske vore något för dig om du börjat överväga att testa något annat.
  Hoppas det löser sig för dig och att jag var till någon hjälp trots att jag inte haft exakt samma problem som dig.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *