Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)
 • Sofia

  Så kul att se gamla bilder 😀

 • Fsftw

  Oh vilken flashback man fick 😍

 • Camilla

  Så söta ni var. Vet att alla får göra precis hur dom vill med sina egna kroppar men kan ändå inte låta bli att tycka att det ser så mycket bättre ut utan alla tatueringar. När någon har många och överallt känns det lite ”rörigt” och ”oroligt” att titta på. En kort klänning utan ärmar eller linne och shorts till exempel ser jag liksom inte utan blicken studsar bara runt bland alla bilder. Jag tycker att många tatueringar är otroligt fina/vackra i sig, som en bild, men när det är väldigt stora motiv och/eller många samtidigt försvinner det liksom. Jag måste nog skaffa mig lite bättre tunnelseende helt enkelt 😉
  Kram och trevlig helg!

 • Caroline

  Paow, Vad heter killen som sitter i mitten mellan tjejerna på bilden?

 • Caroline

  Paow, Vad heter killen som sitter i mitten mellan tjejerna på bilden? Hade varit jättesnällt om du svarat

 • @juliaswalander insta

  De var då jag började följa dig, dessie o kissie 😅 Har hållt kvar✌🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *