The future is female

Glad Pride på er. Jag tycker typ att Pride är den bästa veckan på hela sommaren och det känns tråkigt att inte vara där. Men hoppas ni firar åt mig! Förlåt för min dille på gult. Vet att många av er hatar det: och jag ska ju alltid vara sådär typiskt tvärtom jobbig. 

Byxorna jag har på mig kommer från Pull and bear. Tröjan och brillorna kommer härifrån: och för fler tröjor med girlpower citat in här(länk) 

(Innehåller Ad:links )

(Visited 70 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Sofia augusti 5, 2017 at 6:40 e m

  Gult är superfint ju! 🙂

  Reply
 2. Marie augusti 5, 2017 at 7:06 e m

  Du passar sjukt bra i gult!

  Reply
 3. Cindy augusti 6, 2017 at 11:09 f m

  Snygg du är!
  Men: ”THE FUTURE IS EQUALS FEMALE”, ööh… what?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *