Godmorgon!

Godmorgon på er. Nu är jag tillbaka med en ny dator. Jag har skött ALLT från mobilen i snart 10 månader. Min dator gick sönder i Thailand och det var i december och jag har helt ärligt inte känt att jag haft råd med en ny. Dock så har jag ju en stationär mac med den kraschade för några veckor sedan. Så kände att nu får det vara dags. Har verkligen saknat att blogga från en bärbar dator.

Köpte en Mac 13 tum med ett sådant där roligt tangentbord. Och jag är mer än nöjd. Jäklar vad bra och snabb den är. Är så glad så att jag vill börja gråta typ. Så nu kommer det är bli mer ordentliga och snygga inlägg.

Så I´AM BACK! 

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Nathalie september 20, 2017 at 10:45 f m

    Så roligt!! Älskar nya saker 😍

    Reply
  2. Linda september 23, 2017 at 12:52 e m

    Kan du inte öppna din youtube kanal och börja med youtube igen. Smink video en lång skulle jag vilja se. Och vad du använder för smink. Kram

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *