Göteborg – Örebro – Sollefteå

Igår gjorde jag inte så mycket. Men kan börja med att berätta om min totalt knasiga dyngsrytm jag hade igår. Hade känt mig lite krasslig i veckan så har undvikit träningen. Så det kliar egentligen i kroppen efter att träna men lika bra att ta det lugnt med det så det inte blir värre. Men igår  så mådde jag inte alls bra i kroppen. Så jag skulle lägga mig ner och vila i 1(!!!) timma var det tänkt iallafall. Istället så slutar det med att jag sover från typ 18.30 till kl 1 på natten. Och ja. Där var dagen förstörd. Försökte att vila. Vände och vred på mig i timmar tills jag gav upp och gick upp kl 9 på morgonen och tänkte att jag får sova ikväll istället. Fici lite saker gjort men somnade med alla kläder på direkt när kan kom hem runt kl 13 och vaknade vid 15. Så nu känner jag mig iallfall mer levande än död. Välkommen till mitt liv som tillåter mig att försova mig till allt, eller inte sova alls.

Så gissa om jag sov länge idag? Hehe. Nu sitter jag iallafall på tåget påväg till Göteborg. För ikväll så ska jag medverka i SVT opinion och diskutera skönhetsoperationer. Kommer bli kul sen så var det väldigt länge sedan jag var i Göteborg också. Imorgon så bär det av till Örebro. Och på lördag till Sollefteå. Ser mindre fram emot resan i bil mellan Sollefteå-Stockholm på söndag. Dock så är jag väldigt van vid att resa. Men ändå. Men helgen kommer nog att bli toppen!

Classic 🙂

(Visited 66 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Sofia september 21, 2017 at 4:32 e m

  Så bra citat av dig!!

  Reply
 2. Angela september 21, 2017 at 5:52 e m

  Ååå vad ska du göra i Sollefteå?? Jag bor bara 2,5km därifrån ungefär😊

  Reply
 3. Jacqueline september 21, 2017 at 9:48 e m

  Bra gjort i opinion programmet. Klok och lugn!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *