Östersund

Hej på er. Min dator hemma har kraschat (=#/() och det suger väldigt mycket. Jag ska köpa en ny nu nästa vecka tänkte jag. Annars så rullar livet på med diverse motgångar som vanligt. Men det är ju så livet är. Hårt som fan (:

Och jag har ju gått runt helt identitetslös i 4 månader nu så nu kände jag att det var dags att göra nytt ID-kort & pass. Jag är ju som sagt väldigt slarvig och är extremt bra på att tappa bort saker. Så jag har dragit mig från att göra nytt. Så jag gjorde ett nytt för c 13 dagar sedan. Så fortfarande inget id/pass har kommit. Av vad jag kommer ihåg så har det ALDRIG tagit längre än 5 dagar och få en id-handling. Och nu så läste jag att det kan ta upp till 3 veckor. När blev det så?

Nu så sitter jag på tåget påväg till Östersund. Ska DJA på Marite ikväll 🙂 Bara 3 timmar kvar..

(Visited 51 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Simon september 2, 2017 at 4:43 e m

  Weird. Jag har också en seg dator och ett ogiltigt ID. Fast där slutar nog våra likheter.

  Reply
 2. Saga september 3, 2017 at 2:13 e m

  Innan du kom med i lyxfällan skulle du passat på att köpa tandblekning hos vittleende.com ! Bra rabatter just nu.

  Reply
 3. Maria september 3, 2017 at 2:13 e m

  För mej för det två veckor och få nytt id kort och det ok.

  Reply
 4. Maria september 3, 2017 at 2:14 e m

  Skulle stå tog två veckor .

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *