Östersund

Hej på er. Min dator hemma har kraschat (=#/() och det suger väldigt mycket. Jag ska köpa en ny nu nästa vecka tänkte jag. Annars så rullar livet på med diverse motgångar som vanligt. Men det är ju så livet är. Hårt som fan (:

Och jag har ju gått runt helt identitetslös i 4 månader nu så nu kände jag att det var dags att göra nytt ID-kort & pass. Jag är ju som sagt väldigt slarvig och är extremt bra på att tappa bort saker. Så jag har dragit mig från att göra nytt. Så jag gjorde ett nytt för c 13 dagar sedan. Så fortfarande inget id/pass har kommit. Av vad jag kommer ihåg så har det ALDRIG tagit längre än 5 dagar och få en id-handling. Och nu så läste jag att det kan ta upp till 3 veckor. När blev det så?

Nu så sitter jag på tåget påväg till Östersund. Ska DJA på Marite ikväll 🙂 Bara 3 timmar kvar..

Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *