Lancelot Hedman

Jag vet att dom flesta av er läst att jag träffat någon, och om inte så har ni sett det på mina andra sociala medier. Och jag tänkte förklara lite och skriva om det här i bloggen också för att få förklara hur underbar han är.

Eftersom det är rätt tätt inpå uppbrottet med mitt ex. Och många har spekulerat i om han bara var ett rebound, men nej. Jag hann redan ha mitt rebound innan jag träffade honom. Men det känns som att det var meningen att vi skulle träffas så snabbt för att det här känns så rätt. För helt ärligt så har han golvat mig rejält. Vi träffades genom en gemensam vän och jag är evigt tacksam för det. Och redan från den andra gången vi träffades så har jag vart kär i honom. Det är en svårt känsla att beskriva då jag aldrig någonsin blivit kär i någon så fort, det bara bubblar i mig när jag tänker på honom. Redan första gången han lämnade min lägenhet så saknade jag honom. Och ja, sen dess så har vi hängt ihop. I snart en månad. Och helt ärligt så växer mer och mer känslor fram för varje dag som går. Det känns typ som att jag sprängs. Jag är riktigt töntigt kär. Han är utan att överdriva den absolut bästa människan jag mött och redan efter en månad så känner jag att han är den jag vill vara med resten av mitt liv.

Han är extremt snäll, väluppfostrad, trevlig, bra, han brinner för något, självständig, vi har samma humor, och det viktigaste av allt. Vi pratar samma kärleksspråk, är nöjda med varandras bekräftelse och det känns så enkelt. Inte alls krystat eller ansträngande. Jag har aldrig någonsin träffat någon som behandlar mig så bra som han gör.

Han har verkligen blivit mitt allt.

 

(Visited 174 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. Leila oktober 31, 2017 at 2:58 e m

  Det är bara att gratulera! Är glad för din skull. Njut och ta hand om varandra!💓💓

  Reply
 2. Julia oktober 31, 2017 at 3:02 e m

  Grattis Paulina. Kul att du hittat någon som är bra för dig. Finns ingen regel hur nära inpå man får träffa någon, känns det rätt, så är det rätt! all lycka till er två! 🙂

  Reply
 3. Nathalie oktober 31, 2017 at 4:06 e m

  <3

  Reply
 4. F oktober 31, 2017 at 4:19 e m

  Tyvärr är ju oddsen väldigt dålig på att det kommer hålla mellan er. Och jag tror absolut du känner som du gör. Men Lance är ju väldigt ung. Det han känner idag skulle kunna ändras SÅ snabbt. Jag vet själv hur det var i den åldern. Och vi alla har ju vart där. Han har inte fått leva ut som ung och singel, och risken är att detta kommer komma ikapp honom senare. Men önskar er ändå lycka till o hoppas kärleken vinner ändå 🙂

  Reply
 5. maria h oktober 31, 2017 at 5:41 e m

  fina ni är tillsammans och ni passar bra ihop

  Reply
 6. Janet oktober 31, 2017 at 7:40 e m

  ”När den rätta dyker upp säger hjärtat till, då får huvudet säga vad det vill”
  Man blir glad över att läsa om dina känslor!

  Reply
 7. Sandra oktober 31, 2017 at 8:02 e m

  Är han 17 år?

  Reply
 8. Linda oktober 31, 2017 at 9:05 e m

  HAHAHAHAHA du är SÅ pinsam! Hur många ”förhållanden” har du haft egentligen?!

  Reply
  1. Charlotte november 12, 2017 at 10:04 f m

   Vad spelar det för roll?

   Reply
 9. Cecilia november 1, 2017 at 7:48 f m

  Vad tänker månne hans föräldrar om dig då du igen inte är så som du beskriver Lancelot att vara. Du är allt annat än väluppfostrad och snygg och outbildad och inte alls smart på något vis. Tror inte ni kommer att hålla ihop länge.

  Reply
  1. Olivia november 1, 2017 at 8:12 f m

   Fast nu Cecilia var du bara elak. Har man inget snällt att säga så säger man inget alls! Hur tänkte du nu? Att du kan spotta ut precis vad du vill enbart för att Paow är en offentlig person? Jag tvivlar på att du skulle säga så rakt ut till någon in real life som berättar att hen är lyckligt kär? Skärp dig.

   Reply
   1. Cecilia november 2, 2017 at 7:45 f m

    Jag skulle säja precis samma sak irl så jag vet inte vad du tänker.

    Reply
 10. Lisa november 1, 2017 at 11:23 f m

  Haha vilket skämt detta måste vara! Du sa även om ditt ex ”Mattias” att det kändes så rätt och att du ville tillbringa resten av ditt liv med honom.. du är pinsam.

  Reply
 11. Erica november 1, 2017 at 1:52 e m

  Kan inte alla bara vara glada för hennes skull?!

  Reply
 12. Svennebanan november 1, 2017 at 2:11 e m

  Ja du är väl varje småpojkes våta dröm så good luck.Han lär nog tröttna när han fått pippa tillräckligt.

  Reply
 13. Tess november 2, 2017 at 6:59 f m

  Hej Paulina, ja man känner det man känner. Det bara är så och det är fint och bra. Jag tror att du för din egen skull ska försöka dig på lite perspektiv gällande din relation till Lance, just för att han är så ung. OCH för att du nyss har kommit ur en nedbrytande relation som du trodde att du skulle leva i hela ditt liv ut. Jag anser att du skulle behöva komma tillrätta med så många olika saker i ditt liv och i ditt mående innan du försöker dig på en seriös relation. Har en stark känsla av att något är så väldigt trasigt inom dig därför att du bl a hyllar självklarheter hos en bra partner. Jag är rädd för att du ännu en gång ska bli besviken så snälla ta det lugnt och reflektera. Det här och mycket mer hade jag gärna sagt till dig mellan fyra ögon.

  Reply
 14. Elin november 2, 2017 at 9:38 f m

  Grattis och all lycka till er!
  Angående alla ”rykten” och hat mot er reaktion, är det något ni pratar om? Liksom hur hanterar ni det, tänker på att Lance kanske inte är så van med det som du som varit offentlig länge? Kram

  Reply
 15. Thess november 2, 2017 at 10:05 f m

  Hej Paulina!

  Jag har följt dig lite till och från, jag läser bara ett fåtal utvalda bloggar och nu var det längesen jag läste din. Jag kommenterar aldrig något men kände att jag var tvungen idag.
  Jag tycker att du är så bra, du hymlar inte med något utan är rak och ärlig. Du är en förebild om något. Livet är inte alltid en dans på rosor och det är så många som setat och kanske sitter i samma sits som du, bland annan jag själv. Nu har jag haft styrkan att lämna den personen för flera år sedan, men det tog mig 4 år att bygga upp kärleken för mig själv igen efter det. Jag hittade min stora kärlek för ett år sedan, han är helt fantastisk på alla sätt. Jag hoppas att din nya nu kan vara din stora kärlek och vägen in i ett bättre och tryggare leverne. Ha inte för bråttom och ställ sunda krav på varandra. Att bygga upp sitt liv igen tar tid och låt det göra det. Jag hoppas att det håller mellan er och att ni är bra för varandra. Skit i vad alla säger, tycker och tänker. Allt som spelar någon roll är ni! Vill du bolla tankar och annat så finns min mailadress. //Vallentunabon

  Reply
 16. M november 2, 2017 at 12:42 e m

  Säker bara en sak – fina

  Reply
 17. Sofia november 2, 2017 at 6:33 e m

  Men åh vad fint! Riktigt glad för er skull 😀

  Reply
 18. katilea november 4, 2017 at 2:56 e m

  Gud vad fina ni är! ni passar verkligen ihop

  Reply
 19. Linnéa Olsson november 6, 2017 at 12:22 f m

  Grattis till er!
  Lance må vara yngre än Paulina men so what? Det skiljer inte särskilt mycket och det viktigaste är ju att dem klickar. Sen hur länge det varar eller om det är större risk att det tar slut än någon annan relation är ju inget att spekulera i, de är lyckliga.
  Är det någom som trots sin ”unga ålder” borde förstå offentlighetens baksidor så är det väl Lance!? Om ni har kände till någon fakta så är hans mamma Magdalena Graaf som är offentligt, varit med om otroligt mycket. Pappa Magnus Hedman, mycket offentligt tjafs därmed. Listan kan görad oändligt lång. Man lär så länge man lever och Paulina och Lance är uppenbart lyckliga, låt dem vara det folk herre jösses och håll truten om man inget snällt har att komma med. Modiga! Power! Kör bara!

  Reply
  1. Kajsa november 20, 2017 at 1:09 e m

   Skiljer inte så mycket? Om inte jag räknar fel nu så skiljer det 8 år. Det är ändå en del när den ena parten är 16 år.

   Dock diggar jag denna relationen som tusan. Och såklart känner man att det ska hålla för alltid – och so what om det inte gör det? Njut av varandra nu & så länge ni trivs <3

   Svar: han är 17. Fyller 18. Det står fel på internet. Har sett hans pass 🙂

   Reply
 20. Ida november 12, 2017 at 6:58 f m

  Grattis till er, så härligt det låter. Strunta i alla negativa kommentar, det tyder bara på avundsjuka.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.