My suqad

Posted in: Fester
Kommentarer (5)
 • Cecilia

  Värst vad trassig du ser ut. Men det är inte första gången du klär dig osmakligt. Det är en skilnad på seksigt och osmakligt white trash.. Du har gått och förstört dig själv så mycket. Synd..

 • Dawnie

  Värsta trash att ha kvar prislapparna under stövlarna…. 😀 😀 😀

 • Josefin

  Hej Paulina.
  Jag känner att jag vill skriva till dig. Jag har aldrig gjort det tidigare men nu är det dags känner jag. Läst din blogg i sex år minst, hoppades att du skulle växa i dig själv. Du är extremt törstig och otroligt vilsen. Du behöver inte vara i fokus för att må bra?
  Uppmärksamheten du söker förgör dig.

 • Stina

  wtf, SUQAD? ville du skriva squad?

 • Mia

  Du ser ut att må bättre, min vän! Det gjorde dig gott att bryta med den där killen. Helt rätt val! Jag är mycket äldre än dig och kan råda dig att lära känna killen ett bra tag innan du går längre med honom, alltså var vän i månader, helst ett år innan något mer händer. Det är lätt för dem att visa sina goda sidor i början men svårare att upprätthålla dem under en längre tid och du förtjänar någon bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *