MEXIKANSKT

Hej på er! Igår så åkte vi in till Bangkok igen och shoppade en massa på Paragon. Eller Lance shoppade gärnet! Är jag ensam om att som tjej inte tycka om att shoppa? Jag tycker att det är värdelöst och blir snurrig av alla saker. Och Lance sa att det är det sämsta med mig, att jag inte gillar att shoppa. Det kontrade jag med att jag inte gillar att han inte gillar att klappa gatuhundar haha.

Efter att vi shoppat så gick vi till det relativt nya köpcentrumet Central Groove och åt mexikans mat. Alltså det är helt stört vad bra råvaror dom har där. Dock så kostar det ju en hel del också. Men det var värt det.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Isabelle november 23, 2017 at 11:48 f m

  Jag är precis likadan ! Är juh värdelöst att shoppa , blir bara förbannad haha

  Reply
 2. Karina november 23, 2017 at 2:32 e m

  Du som snackat så mycket om att du var vegetarian? Det slutade du med fort eller?

  Reply
 3. Mia november 23, 2017 at 11:05 e m

  Mjodå, visst är han en kanin den där Lance men det låter som att ni är ganska olika till sättet?

  Tycker du ska ordna ny header, du är så himla söt på många av de bilder du lägger in. Vet att du gillar den ljusblå tröjan men den har lite sjukhuskänsla över sig. landstingskläder är ju alltid ljusblå och sitter löst. Du är mycket finare än så, Paulina! 🙂 jag hade valt något med mer solbränna och fräsigare kläder som nu när du är så solbränd och har skitsnygga jeans och den svarta bodyn är ju kanonfin på dig!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *