Koh Samui

Igår så fick vi någon flipp och bara vi drar från Bangkok igen. Och den här gången till Koh Samui. Lance ska träna thaiboxning nu. Det har inte blivit överdrivet mycket träning borta o Bangkok. Men också VÄLDIGT mycket mat. Vi äter hela tiden haha. Alltså vi kan äta lunch typ 3 gånger om dagen. Lance har ju vart mycket i just den här delen av Thailand.

Jag är kanske inte överförtjust av tanken på att vara i Koh Samui. Då det påminner mig om dåliga saker, såsom temptation island. Misstro mig inte fel. Nu i efterhand så var det kul att spela in. Men det var mer allt som hände efter det som fick mig att må dåligt, och mycket av det hände här. Känner nog att det tar mer på mig än vad jag vill erkänna då det gräver upp gamla sår. Fast å andra sidan så har jag ju valt att gå vidare från mitt gamla liv och mitt gamla förhållande. Och när jag tänker efter så känns ju allt så mycket bättre nu när jag är med Lance och ställena vi vart på har jag aldrig sett förut. Och det här är en fin ö och det verkar finnas mycket att göra. Så nu skapar vi nya bättre minnen 🙂

Har har vart dålig på att ta bilder. Så slänger upp några bilder från mobilen 🙂

(Visited 93 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Cricke november 25, 2017 at 8:47 f m

  Bra Paulina!!!

  Reply
 2. Sofia november 25, 2017 at 11:04 f m

  Förstår att det ger dåliga minnen, men bra att du kan skapa nya med Lance som förmodligen kan ”ta över” de gamla 🙂

  Reply
 3. Amanda november 26, 2017 at 8:00 e m

  Man ska dock äta 6 gånger om dagen egentligen 😉

  På min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tips och mycket mer!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *