Regn

 1. Våran ö resa med sol och bad blev inte riktigt som tänkt. Istället så ösregnade det, och det mina vänner är ångest, det fanns ingen el ca 70% av tiden där heller. Och då vi hade tagit in på ett ”paradise” hotell som ligger öde från allt men som är jätte fint. Och det enda man kunde göra var att sola och bada, dock så var det väldigt kallt ute också med tanke på att det regnade och blåste. Men istället så fick vi sitta på det lilla fuktiga rummet utan luft och bara typ stirra in i taket, att mysa fanns inte ens på världskartan med tanke på hur varmt och fuktigt det var i rummet. Sen så blev jag halvdålig också, mådde illa och hade ont i magen. Ja ni förstår, ska inte klaga. Känns dumt! Men kändes sjukt segt att man la ner så mycket tid och energi för att åka från ett regnigt ställe till ett annat. I Bangkok finns det enda alltid något att göra. På en ö, finns det ingenting.

Men det är väl bara att gilla läget. Det var ett äventyr som hade sina stunder. Men igår så lessnade vi rejält, bokade en bil från Koh Chang till Bangkok. Så vi var framme i Bangkok ca kl 1 på natten och vi har aldrig vart gladare för att komma hem.

Nu ska vi ta saker och ting lite som det kommer och så fort det blir bra väder så ska vi åka till Koh Samui!

Så nu ska jag vara positivare! Puss

(Visited 105 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Johanna november 21, 2017 at 10:33 f m

  Du skulle nog gjort lite mer research innan ni drog. Lonely beach är ju en sån backpacker-strand, lite lägre standard på hotell för folk som vill komma undan billigt och mest chilla och åka runt och upptäcka. Ön är ju stor och finns jättefina hotell. Lite sent nu kanske när ni redan åkt tillbaka, men lite högre upp på ön är det mer utbyggt med massor av restauranger och bra hotell. Ni skulle hyrt moped och åkt runt på ön, gått på massage typ, så kunde ni fått ut mer av resan än att bara ligga och vänta på att regnet skulle lätta :\

  Reply
 2. Es november 21, 2017 at 4:39 e m

  Visste du att det finns väderleksrapporter?

  Reply
 3. Cajsa november 21, 2017 at 9:26 e m

  Varit 8 dagar i Phuket och 2 dagar på Phi Phi och haft hur bra väder som helst varje dag, kommit en regnskur någon kväll men över på 10 min. Kom hit!!

  Reply
 4. Mia november 21, 2017 at 9:47 e m

  Regn är ett lyxproblem, vi lever i de sista dagarna, min vän. De tär översvämningar, jordbävningar, tornadoer, torka och isande kyla överallt.

  Reply
 5. Jenny november 22, 2017 at 12:05 f m

  Åk till Koh Tao!! Bästa ön helt klar!

  Reply
 6. World by Tina november 22, 2017 at 9:53 f m

  Va glada över att ni har varandra, tycker inte det låter så värst hemskt att sitta under tak, äta god mat och pimpla öl – och titta på regnet utanför. Har man kul tillsammans är det ju skitsamma hur vädret är. Jag har varit på flertalket regniga resor men vart lika glad för det – dels över att få vara med fina människor och dels över att ha möjlighet att vara på äventyr i andra delar av världen. För många är det inte ens en möjlighet. Sluta gnäll – eller dra hem till sverige, här är det snöigt, svinkallt och härligt haha.

  Reply
 7. Olivia november 22, 2017 at 1:54 e m

  Är på Koh Samui nu och det har kommit en kort skur på två dagar, hur bra väder som helst!:)

  Reply
 8. R november 22, 2017 at 4:12 e m

  Fucking hell, vad du klagar

  Reply
 9. Pingback: Paows besvikelse – på kärlekssemestern med Lance: ”Ångest” | Hänt.se

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *