Julklappstips!

Inlägget är i samarbete med Belissas.com.

Jag tänkte tipsa er om tandblekning som man kan göra hemma. Det är säkert många av er som sett den blåa lampan på instagram tidigare. Det är ett företag som heter Belissas som erbjuder tandblekning som man kan göra hemma och det som är unikt med det här företaget är att dom har 100% nöjd kundgaranti. Så är du inte nöjd med produkten får du pengarna tillbaka. Jag har själv blekt mina tänder med belissas tandblekning flera gånger så jag kan garantera att det funkar super bra.

Produkten är hur enkel som helst att använda hemma, du får med skenor som du formar efter dina tänder(det gör man genom att koka vatten som man sen stoppar ner en skenorna och sen biter på dom så att dem formas efter dina tänder). Blekningsgel som du sedan lägger i skenorna och sedan låter du dom sitta i 20-40 minuter beroende på vilket resultat du vill ha och lampan som hjälper till att skynda på processen.

Hur snyggt är det inte med vita tänder? Ett perfekt julkappstips. Och det bästa är att jag erbjuder er HELA 50% rabatt med rabattkoden ”JUL50” . Så uppge JUL50 när du handlar hos Belissas.se

Och ja. Här sitter jag och försöker se snygg ut. Men helt ärligt så är det jävligt svårt att se snygg ut med en massa grejer i munnen haha.

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Suck december 4, 2017 at 11:40 f m

    Öh. Och vart är inlägget om där du berättar om erat boende? Kul att du får en att klicka in på din reklam. Värdelöst.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *