Hemma i Sverige

Hej på er. Nu har jag vart hemma i Sverige 2 nätter. Fick världens finaste välkomnade av Adel som bor med mig nu, hade hade städat hela lägenheten och bytt sängkläder. Vi åt tacobar och hämtade ut paket.. Jag har fixat naglarna och städat iordning garderoberna. Så SNART kommer en bloppis också. Alltså det känns underbart att vara hemma! Att äntligen på duscha ordentligt. Äta god mat och bara MYSA. Ska försöka komma igång med träningen nu också igen efter att jag vart sjuk

Sitter just nu hos frisören, så förlåt för ett osammanhängande inlägg. Ville mest bara berätta att jag lever och mår bra. Har behövt tid att landa bara. Men nu känner jag mig hemma igen. Undra hur lång tid det kommer ta innan vi tröttnar igen nu hah.

Vi hörs senare idag!

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *