Ögon i fokus

I flera år så har jag hållit på med lösfransar och fransförläningar och det funkar ju såklart bra. Men när man sen av någon anledning kanske inte har råd eller ork att fixa fransarna igen så känner man sig som en gammal nakenråtta när man kollar sig själv i spegeln. Alla har väl gjort det och bara ”shit är jag såhär ful utan smink”. Speciellt när man är ovan vid att se sig själv utan fransar.

Men på senare tid så har jag börjat med ett frans serum från X-beauty(länk) och har använt det i snart 1 månad. Och min fransar har blivit SÅ MYCKET längre. Mina fransar syns till och med även när jag inte använder mascara. Man kan självklart använda franserum trots att man har fransförlängning då det förstärker ens egna fransar så att lösfransen sitter bättre.

Se bara så långa dem är!

 

Det här är serumet. Man applicerar det morgon och kväll på fransarna som en eyliner. Gå in här för att handla.(länk)

Här är även den bästa mascaran jag prövat. Den ger verkligen så mycket volym. Gå in här för att handla den(länk)

(inehåller ad:links)

(Visited 83 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anna februari 27, 2018 at 7:05 e m

  Wow, vad snyggt!
  Btw din sminkning är snygg….😍
  Har du gjort någon tutorial??

  Reply
 2. Rebecka februari 28, 2018 at 1:18 e m

  jag använde x-lash ngra månader & kände ”wow mina fransar blir längre”, men sen fick jag röd rodnad på ögonlocken och sluta dirr.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *