.

Hej på er! Vet att jag uppdaterat lite nu men hade en väldigt rolig helg + vilket resulterade i att jag var väldigt trött i söndags och småsjuk i måndags. Så sov bort min sjukdom och storstädade, när man alltid har folk hemma + att man lagar alla måltider hemma. Ja det är ett heltidsarbete.

Idag så studsade jag upp JÄTTE tidigt. Ville egentligen vakna senare eftersom att jag fortfarande känner mig nere. Men icke, var uppe vid 8a, svarade på mejl rensade garderober pantade slängde sopor och tvättade. Väntade på en leverans från MAT.se, alltså hur skönt är det inte att slippa handla i butiken? Haha man är så bekväm nu för tiden. Efter det så drog jag och Adel och solade, lagade mat och jag köpte en hårfärg. Behöver någon form av förändring och det blev faktiskt riktigt snyggt tycker jag. Visar er om en stund.

Var på L8 i helgen. Jag brukar typ alltid egentligen hänga på V, spybar och hells så att gå till ställe där folk är lite yngre är faktiskt väldigt kul. Sen är det ju väldigt många av mina influnser vänner som hänger där så hade en SÅN rolig kväll.

 

(Visited 52 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Josefine mars 13, 2018 at 7:20 e m

    Helt rätt att hålla dig sysselsatt 😊

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *