Fusk brun!

Inlägget är inte ett samarbete! Utan min vän som skapat denna. Och jag använder den flitigt så ville tipsa om den!

Nu under vinterhalvåret(när jag är i Sverige) så blir jag ju som alla andra väldigt blek så att bada i spraytan och brun utan sol är vardag. Men jag tycker att det kan vara svårt att få till i ansiktet eller att det alltid försvinner fortare från ansiktet. Så jag använder mig av tanrevel för att hålla brännan i ansiktet! Det går fort. Den är kladdfri och man får en jämn bränna!

– tar bara 2 minuter för att få en naturlig bränna och slippa att använda smink.

– Den luktar gott!

– Färgerna ser helt naturliga ut! Jag har även en rabattkod till er, om ni uppger Paulina15 när ni handlar så får ni 15% rabatt! vill ni veta mer eller handla så gå in och läs mer hos tanrevel.se

(Jag använder färgen medium)

(Visited 130 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Josefine mars 26, 2018 at 10:33 f m

  Kanske man skulle testa 😄

  Reply
 2. Linnea mars 26, 2018 at 6:31 e m

  Inget samarbete? Du har ju en rabattkod med ditt namn?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *