Sprituell healing.

Idag efter frisören så åkte jag och mötte upp min nyfunna vän Mariele Estrella(hur ballt efternamn). Ni känner även igen henne som den lite knasiga tjejen från Are You Yhe One. Hon är helt ärligt den första människan jag känner som är mer spirituell lagd och tror på energier mer än vad jag gör. För jag måste nog säga att jag är väldigt spirituellt lagd. Jag har alltid haft väldigt lätt för att känna energier. Det är svårt att förklara och förstå sig på om man själv inte är öppen för sånt.

Så när Mariele ringde till mig och frågade mig om jag ville följa med på en mån cermoni så tackade jag direkt JA! Jag visste inte riktigt vad det innebor, men jag har alltid velat pröva sånt. Så vi åkte till en lokal på söder där det var flera kvinnor och så healing kvinnan Marisol. Hon var supercool verkligen. Vi började meditera efter att hon pratat en stund och hon sa att man kunde få ont på vissa punkter och att man kunde börja gråta. Man började iallafall meditera och hon gick runt och ”tog” på en och gjorde någon form av ritual. Hon sa saker till mig som fick mig att börja gråta på en gång. Sen så nuddade hon på ett ställe på min vänstra arm och jag kände en fysisk smärta, det gjorde verkligen helt stört ont på det stället hon bara hade petat på. Och att jag hade ont där berättade hon inte. Men sen när jag frågade så var det kopplat till en person i min familj som jag har vart väldigt besviken på. Hon upprepade flera gånger att jag måste ”accptera” och ”förlåta”. Det var samtidigt en annan kvinna i gruppen som hade smärta på exat samma ställe så när vi började prata om det så handlade det i princip om samma sak. Så himla sjukt. Jag kände mig väldigt trött efter ceremonin men samtidigt väldig lugn. Det här kommer jag att göra igen!

Såhär såg jag ut idag.

(Visited 201 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Synnöve mars 28, 2018 at 9:36 f m

  Kan du inte länka till henne/ hennes sida? Har Googlat ihjäl mig, hittar ingen information om värken Marisol eller måncermonien… 🙁

  Reply
 2. Blomblad mars 28, 2018 at 10:12 f m

  Du skall absolut ha lugg. Jättefint!

  Reply
 3. Josefine mars 28, 2018 at 10:45 f m

  Spännande!
  Åh, vad glad du ser ut på bilderna! 🙂

  Reply
 4. Blomblad mars 28, 2018 at 4:20 e m

  Glömde ….. tycker att du skall ha brunt hår … kanske rödbrunt.
  Det kommer att gör dig snyggare, yngre. Blond är inte din naturliga hårfärg.

  Reply
 5. Anna mars 28, 2018 at 8:10 e m

  Men Gud va vacker du är & du passar i lugg 😍🌸

  Reply
 6. Linda mars 28, 2018 at 8:35 e m

  Du är såå snygg i lugg!!!

  Reply
 7. Manja mars 28, 2018 at 11:00 e m

  Jättesöt är du där, särskilt på sista bilen med marsipankycklingen.

  Reply
 8. Michaela mars 29, 2018 at 10:29 f m

  Men åh jag skulle också vilja gå på spirituell healing. Jag är väldigt spirituellt lagd och förstår vad du menar med energier. Känner lätt av sådant. Vilken häftig upplevelse du precis varit med om:D Coolt.:D

  Reply
 9. Max mars 29, 2018 at 1:54 e m

  Ha, ha, ha sånt BULLSHIT! Eller är alla härinne lika spåniga?? Åh, herregud, iså fall!
  Ni överträffar verkligen varann. Men men, no brain no pain….haha

  Reply
 10. Mathias mars 31, 2018 at 1:46 e m

  Vad söt du är med lugg. Verkligen vacker.

  Reply
 11. Max april 3, 2018 at 4:37 f m

  Snälla Paulina, använd inte ord du inte ens kan stava till, än mindre förstår innebörden av. Det blir så patetiskt.

  Reply
 12. Hanna april 6, 2018 at 11:34 f m

  Kul att du fått upp ögonen för det andliga!
  Vi är så mycket mer än våra fysiska kroppar.
  Vi är en själ som tillfälligt bor i vår kropp. Allt i universum är energier.
  Tyvärr kommer människors egon alltid i vägen och man avfärdar andlighet som hokus pokus.. !
  Fortsätt med meditation och healing det är SÅ nyttigt. Du kommer bli av med mycket ångest, sömnen kommer att bli bättre och du kommer lära dig att dra till dig mer kärleksenergi i livet.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *