Sprituell healing.

Idag efter frisören så åkte jag och mötte upp min nyfunna vän Mariele Estrella(hur ballt efternamn). Ni känner även igen henne som den lite knasiga tjejen från Are You Yhe One. Hon är helt ärligt den första människan jag känner som är mer spirituell lagd och tror på energier mer än vad jag gör. För jag måste nog säga att jag är väldigt spirituellt lagd. Jag har alltid haft väldigt lätt för att känna energier. Det är svårt att förklara och förstå sig på om man själv inte är öppen för sånt.

Så när Mariele ringde till mig och frågade mig om jag ville följa med på en mån cermoni så tackade jag direkt JA! Jag visste inte riktigt vad det innebor, men jag har alltid velat pröva sånt. Så vi åkte till en lokal på söder där det var flera kvinnor och så healing kvinnan Marisol. Hon var supercool verkligen. Vi började meditera efter att hon pratat en stund och hon sa att man kunde få ont på vissa punkter och att man kunde börja gråta. Man började iallafall meditera och hon gick runt och ”tog” på en och gjorde någon form av ritual. Hon sa saker till mig som fick mig att börja gråta på en gång. Sen så nuddade hon på ett ställe på min vänstra arm och jag kände en fysisk smärta, det gjorde verkligen helt stört ont på det stället hon bara hade petat på. Och att jag hade ont där berättade hon inte. Men sen när jag frågade så var det kopplat till en person i min familj som jag har vart väldigt besviken på. Hon upprepade flera gånger att jag måste ”accptera” och ”förlåta”. Det var samtidigt en annan kvinna i gruppen som hade smärta på exat samma ställe så när vi började prata om det så handlade det i princip om samma sak. Så himla sjukt. Jag kände mig väldigt trött efter ceremonin men samtidigt väldig lugn. Det här kommer jag att göra igen!

Såhär såg jag ut idag.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *