Love life osv.

Hej på er! Jag ska börja uppdatera mer från och med IDAG. Saknar bloggen och att skriva om exat allt jag gör 🙁 Dock så är man ju lite kaos. Känns som att allt SHIT ALDRIG KAN VARA TILLSAMMANS. Är det inte att man sviker människor, eller blir sviken. Att man har ätstörningar och brutala sömnproblem, att man blir sjuk och allt sånt skit. Men så är det.

Livet är en jäkla berg och dalbana och ibland så mår man bra. Och ibland så mår man skit. Ibland så faller det men rasar lika lätt. Jag är väldigt känslostyrd, dock för det mesta så är allt stabilt. Det är bara i min hjärna allt blir kaos. Oftast för att jag VILL SÅ MYCKET PÅ EN GÅNG. Så att det blir så att jag inte gör något ALLS istället. Fan då. Men en sak i taget.

Idag så är status på livet: BRA. Jag mår bra, jag har äntligen fått sova utan att vakna en enda gång. Det är skönt att sova med Maddiken endast(min katt). Jag bäddar sängen med min 5 kuddar sen lägger jag mina två täcken liksom på längden av sängen. Sen så hoppar jag ner i mitten och sover som ett kors. Tar upp en 160 säng helt själv utan problem.  Och det måste väl ändå vara det bästa? Det bästa är att man inte behöver byta sängkläder varannan dag också för det är ju bara jag som sover i sängen så inget äcklig händer om man säger så hehe. Vaknade även av roliga besked också! Vissa saker gör mig så glad ibland. Och nu ska jag gå upp och fixa mig i lugn och ro. Plocka undan lite här hemma och sen ska jag iväg på ett möte.

Btw kommer ni ihåg när man var liten och ville bli vuxen? Vad dum man var.

(Visited 36 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Josefine april 10, 2018 at 12:01 e m

  Bäddar du rent efter varje gång du haft sex? 😅🙈

  Reply
  1. Isabelle april 11, 2018 at 7:56 e m

   ööö bäddawr rent ??

   Reply
 2. C april 10, 2018 at 12:42 e m

  Så kul med mer uppdatering, tycker du ska tagga till och bygga upp ditt varumärke ÄNNU mer för det kan du. Jag skulle vara sååå motiverad av att jobba när jag kunde påverka lönen osv igenom det. Loggar in här rätt ofta men ännu mer när det händer något

  Reply
 3. anonym april 10, 2018 at 2:14 e m

  Hemskt att en viss mobbningsblogg kommenterar och hetsar folk att skriva ner er bloggare. Att ni inte går samman och får bort den bloggen?? Hoppas ni gör det.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *