Love life osv.

Hej på er! Jag ska börja uppdatera mer från och med IDAG. Saknar bloggen och att skriva om exat allt jag gör 🙁 Dock så är man ju lite kaos. Känns som att allt SHIT ALDRIG KAN VARA TILLSAMMANS. Är det inte att man sviker människor, eller blir sviken. Att man har ätstörningar och brutala sömnproblem, att man blir sjuk och allt sånt skit. Men så är det.

Livet är en jäkla berg och dalbana och ibland så mår man bra. Och ibland så mår man skit. Ibland så faller det men rasar lika lätt. Jag är väldigt känslostyrd, dock för det mesta så är allt stabilt. Det är bara i min hjärna allt blir kaos. Oftast för att jag VILL SÅ MYCKET PÅ EN GÅNG. Så att det blir så att jag inte gör något ALLS istället. Fan då. Men en sak i taget.

Idag så är status på livet: BRA. Jag mår bra, jag har äntligen fått sova utan att vakna en enda gång. Det är skönt att sova med Maddiken endast(min katt). Jag bäddar sängen med min 5 kuddar sen lägger jag mina två täcken liksom på längden av sängen. Sen så hoppar jag ner i mitten och sover som ett kors. Tar upp en 160 säng helt själv utan problem.  Och det måste väl ändå vara det bästa? Det bästa är att man inte behöver byta sängkläder varannan dag också för det är ju bara jag som sover i sängen så inget äcklig händer om man säger så hehe. Vaknade även av roliga besked också! Vissa saker gör mig så glad ibland. Och nu ska jag gå upp och fixa mig i lugn och ro. Plocka undan lite här hemma och sen ska jag iväg på ett möte.

Btw kommer ni ihåg när man var liten och ville bli vuxen? Vad dum man var.

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Sandra Lindahl - Älskade River Island Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Sandra Lindahl - Margaritas & Bio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *