MAT.SE

Inlägget är i samarbete med mat.se

Som dem flesta av er säkert vet(eller ni som inte vet) så har min pappa mataffärer. Och förut så fick jag handla gratis. Tills jag var typ 23 haha. Sen ströp han mitt konto och jag tycker att det är jobbigt att veta vad jag ska handla och springer jämt runt som en yr höna i butiken. Sen att konka på påsar är ju inte heller så jäkla kul när man bor i princip ensam.

Sen fick jag höra att man kunde beställa mat direkt till dörren hem och det passade mitt lata arsle perfekt. Så jag har börjat beställa mat från MAT.se 

Då kan man alltså i lugn och ro beställa via mobilen eller datorn och man får leveransen redan dagen efter? Och hur nice är inte det. Perfekt om man hatar att konka på påsar eller blir stressad av att vara i butiker. Och dem har verkligen ALLT också.

Jag har även en kod till er för ni som handlar för 500KR får 200kr i rabatt(gäller endast nya kunder) om ni uppger PAOW200 när ni handlar. Så gå in HÄR för att beställa din första leverans!(länk)

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Juli Ek april 11, 2018 at 3:46 e m

  Ja vi använder oss av det! Super bra och billigt!
  Kul att du ska uppdatera mera.
  Kramar

  Reply
 2. Maria april 11, 2018 at 8:21 e m

  Det lät lite kul att du fick handla gratis😁 Då handlade du väl inte.. kanske hämtade gratis mat?🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *