Mr french

Känns verkligen som att jag bor på mr french. Har vart där 3 dager i rad på både middag fest och dagsfest haha.

(Visited 132 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Jessica juni 10, 2018 at 9:09 e m

  Vilken djurvän du är som är o festar medan Madicken sitter ensam i en stekhet lägenhet. Sådana som du ska inte ha djur. Hon har inte valt dej, du har valt henne. Va hemma o ta hand om din katt bortskämda våp

  Reply
 2. Malin juni 10, 2018 at 9:47 e m

  Vad vet du om Madicken är ensam eller inte Jessica? Paulina kanske har kattvakt. Hoppas du har kul iallafall Paulina när du är ute o festar och har kul. Kram❤

  Reply
 3. Anonym juni 11, 2018 at 12:18 f m

  Jag vet inte om det är botox eller allt festande men du ser ut o ha åldrats nått helt sjukt?!

  Reply
  1. Marie juni 11, 2018 at 7:44 f m

   Men hur kan du bara med dig själv? Jag lär mina barn om hur dom ska uppföra sig på nätet. Om dom ska skriva något till någon ska dom först vända på det och fråga sig själv hur dom hade känt om någon sa så till dom. Aldrig någonsin är det ok att kommentera någons utseende negativt eller skriva något kränkande till någon annan. Att utsätta andra människor för mobbing och kränkningar ska aldrig accepteras så jag föreslår att du slutar med det nu innan du själv eller din son/dotter drabbas

   Reply
   1. Anonym juni 11, 2018 at 7:54 f m

    Jag tror du får skilja på mobbning och en fråga. Paow har valt att vara en offentlig person som man kan följa, vilket jag gjort och tycker att hon ser ut att ha åldrats en hel del. That’s it.

    Reply
    1. 🍉 juni 11, 2018 at 8:27 f m

     Men gud 😂 med den logiken kan man ju vara otrevlig mot precis alla man möter. ”Hej eftersom du har valt att jobba på den här arbetsplatsen och visa dig bland folk så anser jag att jag har rätt att fråga om du har börjat med droger eller om du bara är allmänt sliten?” ”Hej, eftersom du har valt att handla på samma Ica som mig så känner jag att jag bara måste säga att du klär dig som en prostituerad” eller ”eftersom du har en öppen instagram känner jag bara att jag måste säga att dina barn är jättefula, skyll dig själv när du har valt att vara offentlig!”

     Så totalt ologiskt. 😂

     Reply
    2. Marie juni 11, 2018 at 5:48 e m

     Man kan stånga sig blå…du kommer ändå inte att förstå. Hoppas inte ditt barn råkar ut för en människa som du. När ditt barn går till skolan som en offentlig person ska hen då bara acceptera ifall någon kommenterar hens utseende negativt? När ditt barn går ut och shoppar på stan som en offentlig person ska hen då bli glad om någon okänd säger att hen är ful?
     Vad är det för behov du har av att trycka ner någon annan? Är det för att lyfta dig själv? Det är så klassiskt hos mobbare att man är osäker på sig själv och måste trycka ner andra för att själv må bra. Gör du så mot andra öga mot öga också eller bara när du kan vara anonym?

     Reply
 4. Helsingborgaren juni 11, 2018 at 9:09 f m

  Det här är en och samma människa som kommenterar och den ilska som visas påvisar att människan är känslomässigt ostabil eller rent av psykiskt sjuk. En sådan besatthet och ett sådant hat är inte normalt. Snälla Paulina, kan du inte radera dessa kommentarer så vi slipper läsa dem samt anställa någon som korrekturläser kommentarerna innan de godkänns för publicering? Jag börjar förstå att du lagt ner bloggandet i omgångar med denna sjuka människa efter dig men gör du det så vinner hon. (Är garanterat en tjej) Låt henne inte påverka din inkomstkälla utan slå tillbaka genom att blogga och visa att du mår bättre än någonsin!

  Det finns inget störigare för en hater än när man mår skitbra och totalt ignorerar dem eftersom man då är oåtkomlig vilket frustrerar skiten ur dem. Hon vill komma åt och bryta ner dig, det syns iom hon attackerar det som är betydelsefullt för dig som Madicken. Hon är desperat efter att komma åt dig och därför blir kommentarerna grövre och grövre.

  Anyway, du rockar fett, P! Kör på! <3

  Reply
 5. Anonym juni 11, 2018 at 11:22 f m

  Du kan väl seriöst inte tro att folk bara kommer sluta tycka och ha åsikter om bloggare. Get over it.

  Reply
  1. Marie juni 11, 2018 at 4:07 e m

   Klart man kan ha åsikter men vem vinner på att man berättar om det inte är positivt? Mår du själv bra av att tex kommentera någons utseende negativt? Tror du personen som får höra det mår bra?

   Reply
  2. Nemo juni 11, 2018 at 6:39 e m

   Anonym, det är ju du som ska get over it. Haha. Som att kasta sten i glashus.

   Reply
 6. Sandra juni 11, 2018 at 1:48 e m

  Det är så sant. Paow ser ut som 40 år med allt skit hon sprutar in i ansiktet. Hon lär se sen senare i livet att hon ångrar sig.

  Reply
 7. Ximena juni 11, 2018 at 2:02 e m

  haha…..sandlåda mellan alla avundsjuka, elaka häxor!

  Reply
 8. Felicia juni 11, 2018 at 5:48 e m

  Vart är din blåa klänning ifrån? Snälla svara! Måste ha en! Haha

  Reply
 9. Anonym juni 11, 2018 at 9:39 e m

  Ja klart jag är avundsjuk, hade också velat se ut som 40 i 24års ålder! Vem vill inte?!

  Reply
  1. Malin juni 14, 2018 at 3:46 e m

   Nä vem vill det? Förutom ”Paow” då…Sliten är f.ö en underdrift för henne. Ser bedrövlig ut.

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *