Sverige! I love You

Alltså jag är SÅ glad över att jag är hemma. Ni fattar inte. Jag älskar Sverige. Och just nu så vill jag verkligen inte åka tillbaka till Magaluf eller grabbarna grus. Vet inte om det är jag som börjar bli äldre, men det är verkligen inte som förut. Det är nya chefer, annorlunda regler och anledningen till att jag åkte hem var för att jag inte fick något betalt. Vilket jag ALLTID fått tidigare. Men ja, är man 18 år så är väl det kul. Sen är det så mycket varmare i Sverige. Skönt! Behövde nog åka tillbaka till Magaluf för att verkligen inse att jag växt upp.

Dock så ÄLSKADE jag vissa människor. Ni vet vilka ni är <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (17)
 • Svennis

  Men Paulina! Sitter du på räcket? Var FÖRSIKTIG! :'(

  Glad du kommit till insikt dock. man behöver sådant i livet för att växa som människa, är en mognadsprocess, därför måste man tillåtas göra vad man måste göra för att nå insikt. Misstag är för lärdom!

 • Anonym

  Inväntar Cecilia om 3.. 2..1..

 • ella

  är det Tony och Nino som driver stället nu? Är det dom som inte betalat dig?

 • Sandra

  Jo men att Grabbarna grus haft dig som en reklampelare för att visas på bilder och i baren har vi ju alla förstått. De väljer ju såna tjejer som gillar att blotta sina kroppar. Synd att du inte förstått det förrän nu.

 • 🍉

  Skönt att få avsluta det kapitlet, nu vet du med säkerhet att det inte är för dig längre 🙂

 • Isabelle

  Jusses att du vågar sitta så högt upp 🙁 man får ju höjdskräckk..

 • anonym

  Vad synd det inte var lika kul som för. Nu blir väll Madicken glad. Kram.

 • Camilla

  Alltså, att du alltid fått betalt innan är ju fullständigt irrelevant. Om jag går in och hjälper till i baren på nån av mina fd eller nuvarande arbetsplatser bara för att jag tycker det är kul så får ju inte jag betalt bara för att jag jobbar.

  Det som är relevant är huruvida du och din arbetsgivare var överens om att du skulle arbeta mot lön, och vilken lön du skulle ha såklart, och de sedan brutit mot det muntliga eller skriftliga avtalet/löftet. Att man alltid betalat dig förr är ju inget som gör att man alltid måste betala dig för att du är där liksom. Vad du och din arbetsgivare kom överens om innan du kom dit för att arbeta är vad som har nån betydelse. Och bara det faktiskt. Och jag utgår ju ifrån att du hade uttryckligen blivit lovad lön denna gång också, annars kan man ju knappast bli besviken tänker jag.

 • Cecilia

  Och som någon gissade i för blogg inlägg du kom hem för att pengarna tog slut.. Din livstil är så dyr att du inte har råd med den själv.

 • Kristina

  Cecilia, usch vad du är bitter. Vräker ur dig som rinna nde sk*t
  ur en tunna. Riktar du dig alltid in på de saker som kanske inte är helt perfekt hos en människa.
  Usch för den typen av människor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *