Sverige! I love You

Alltså jag är SÅ glad över att jag är hemma. Ni fattar inte. Jag älskar Sverige. Och just nu så vill jag verkligen inte åka tillbaka till Magaluf eller grabbarna grus. Vet inte om det är jag som börjar bli äldre, men det är verkligen inte som förut. Det är nya chefer, annorlunda regler och anledningen till att jag åkte hem var för att jag inte fick något betalt. Vilket jag ALLTID fått tidigare. Men ja, är man 18 år så är väl det kul. Sen är det så mycket varmare i Sverige. Skönt! Behövde nog åka tillbaka till Magaluf för att verkligen inse att jag växt upp.

Dock så ÄLSKADE jag vissa människor. Ni vet vilka ni är <3

(Visited 32 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Svennis juni 4, 2018 at 12:01 e m

  Men Paulina! Sitter du på räcket? Var FÖRSIKTIG! :'(

  Glad du kommit till insikt dock. man behöver sådant i livet för att växa som människa, är en mognadsprocess, därför måste man tillåtas göra vad man måste göra för att nå insikt. Misstag är för lärdom!

  Reply
 2. Anonym juni 4, 2018 at 12:40 e m

  Inväntar Cecilia om 3.. 2..1..

  Reply
  1. Jaja juni 4, 2018 at 11:27 e m

   Fukn WORD på den!

   Reply
  2. Cecilia juni 5, 2018 at 8:35 f m

   Hahaa😂😂😂😂

   Reply
 3. ella juni 4, 2018 at 1:05 e m

  är det Tony och Nino som driver stället nu? Är det dom som inte betalat dig?

  Reply
 4. Sandra juni 4, 2018 at 1:11 e m

  Jo men att Grabbarna grus haft dig som en reklampelare för att visas på bilder och i baren har vi ju alla förstått. De väljer ju såna tjejer som gillar att blotta sina kroppar. Synd att du inte förstått det förrän nu.

  Reply
  1. Saja juni 4, 2018 at 6:56 e m

   Vad du för ett pucko? Väx upp va?

   Reply
  2. Jaja juni 4, 2018 at 11:27 e m

   hej Cecilia!

   Reply
   1. Cecilia juni 8, 2018 at 8:18 f m

    Det var inte jag,jag kallar mig varken Sandra eller Saija eller något annat heller.Det finns en hel del andra som kommenterar här inne också men det fattar tydligt inte du Jaja..

    Reply
 5. 🍉 juni 4, 2018 at 2:55 e m

  Skönt att få avsluta det kapitlet, nu vet du med säkerhet att det inte är för dig längre 🙂

  Reply
 6. Isabelle juni 4, 2018 at 3:20 e m

  Jusses att du vågar sitta så högt upp 🙁 man får ju höjdskräckk..

  Reply
 7. anonym juni 4, 2018 at 3:33 e m

  Vad synd det inte var lika kul som för. Nu blir väll Madicken glad. Kram.

  Reply
 8. Camilla juni 6, 2018 at 2:19 f m

  Alltså, att du alltid fått betalt innan är ju fullständigt irrelevant. Om jag går in och hjälper till i baren på nån av mina fd eller nuvarande arbetsplatser bara för att jag tycker det är kul så får ju inte jag betalt bara för att jag jobbar.

  Det som är relevant är huruvida du och din arbetsgivare var överens om att du skulle arbeta mot lön, och vilken lön du skulle ha såklart, och de sedan brutit mot det muntliga eller skriftliga avtalet/löftet. Att man alltid betalat dig förr är ju inget som gör att man alltid måste betala dig för att du är där liksom. Vad du och din arbetsgivare kom överens om innan du kom dit för att arbeta är vad som har nån betydelse. Och bara det faktiskt. Och jag utgår ju ifrån att du hade uttryckligen blivit lovad lön denna gång också, annars kan man ju knappast bli besviken tänker jag.

  Reply
 9. Cecilia juni 6, 2018 at 7:54 f m

  Och som någon gissade i för blogg inlägg du kom hem för att pengarna tog slut.. Din livstil är så dyr att du inte har råd med den själv.

  Reply
 10. Kristina juni 6, 2018 at 10:07 f m

  Cecilia, usch vad du är bitter. Vräker ur dig som rinna nde sk*t
  ur en tunna. Riktar du dig alltid in på de saker som kanske inte är helt perfekt hos en människa.
  Usch för den typen av människor.

  Reply
  1. Cecilia juni 8, 2018 at 8:20 f m

   Jag är inte bitter herregud! Hoppas du inte heller är det jag skulle aldrig gå så lågt ner!!😤

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *