Storstädning.

Alltså jag måste bara ventilera om en sak. Det här är ingen uthängning eller något sånt där det kommer att nämnas några namn. Utan jag är bara riktigt j*vla förvånad. När jag åkte till Spanien så tog Elli hand om min lägenhet, eller ja hon bor där ibland vilket för mig är HELT okej. Då så ringer en ”vän” till mig och säger att hon är påväg till Stockholm och undrar om Elli är hemma så hon kan ställa väskorna där och sa att jag hade OKat det. Vilket jag verkligen inte hade gjort. Hon var hos mig några veckor innan då ”råkade” hon få med sig kläder som hängde längst in i garderoben så jag kände att det var något lurt med henne. Och att hon var EXTREMT stökig av sig. Vilket jag tycker är respektlöst.

Men eftersom jag var på en båt med en massa kändisar så hade dem tagit min telefon så Elli fick inte tag på mig så hon trodde på det hon sa. Den här tjejen sa att hon skulle stanna i 3 dagar men stannade 6. I samband med det här fick Elli blodförgiftning och las in på sjukhuset så stannade hon längre. Då hade hon glömt att mata min katt. Haft sex med flera killar i min säng utan att byta sängkläder. Och INTE diskat. Hon försvarar det med att Elli ”också hade stökat ner” när jag vet att det inte är så för att jag bor med Elli. Men om nu så var fallet så visste den här tjejen att Elli låg döende på sjukhus och ändå så lämnade hon min lägenhet sådär? Samt att hon snott med sig en massa saker när vi rensade igår. Samt att det luktade weed i hela min lägenhet.

Igår tog det alltså 6 timmar att städa. Fördelat på 3 personer.

Tycker ni att det är OK att lämna en lägenhet såhär om ni fått låna den? Tyvärr så tog jag inte fler bilder. Men här ser ni ungefär hur det såg ut. Kul att komma hem till? Nej. Har fler bilder men det set för äckligt ut. Kolla bara på golvet?!

(Visited 116 times, 1 visits today)

26 Comments

 1. Diana augusti 14, 2018 at 8:00 e m

  Fy fan vilken vän. Hoppas du blev ordentligt arg på henne!!

  Reply
 2. anonym augusti 14, 2018 at 8:12 e m

  Nej det är inte ok. Dålig stil av henne tyvärr.

  Reply
 3. Sandra augusti 14, 2018 at 8:46 e m

  Varför lånar du ut din lägenhet hela tiden? Detta är ju inte första gången det blir problem med det. Även om det var en väns vän…osv. Är det för att du måste ha extra cash som du hela tiden har inneboende? Det drar ju oftast med sig sånt här skit även om den som ”bor hos dig sköter sig. Hoppas du lärt dig något efter detta… (eller inte som vanligt)

  Reply
 4. Jessica augusti 14, 2018 at 8:56 e m

  Tycker mest att det är fördjävligt att du lämnar din katt om o om igen i händerna på oseriösa människor. Madicken är DITT ansvar ditt jävla spöke! Väx upp för fan!!!

  Reply
  1. Felicia F augusti 15, 2018 at 4:12 f m

   Håller med, Paow borde anmälas för vanvård

   Reply
   1. susanne augusti 15, 2018 at 6:49 f m

    Det är inte vanvård att åka på semester och låta en kompis sköta ens katt. Herregud, hur många gör inte det som har djur?

    Reply
    1. Lina augusti 15, 2018 at 7:18 f m

     Att jämt o ständigt åka iväg o lämna katten med främmande människor som inte matar den, jo. Med ett djur kommer ansvar, man kan inte bara lämna bort det jämt och ständigt.

     Reply
 5. Isabelle augusti 14, 2018 at 8:56 e m

  Respektlöst och vidrigt gjort 😱

  Reply
 6. Malin augusti 14, 2018 at 8:58 e m

  Nej det är inte okej att få tillbaka lägenheten i detta skick. Usch. Hoppas att tjejen skäms riktigt ordentligt. Ta hand om dig fina Paulina. Kram <3

  Reply
 7. Linda augusti 14, 2018 at 10:25 e m

  Sista stycket ”Tyvärr tog jag inte fler bilder.” Sen skriver du ”Jag har fler bilder.” Bestäm dig?

  Sen är du konstig som människa. Har nya bästa vänner, pojkvänner och inneboende hela tiden. Bara en tidsfråga innan din nya ”bästis” blir uthängd! Sen att du skriver ett HELT inlägg om det här än att ta det med personen direkt, förstår du hur konstig du är?!

  Reply
  1. Anonym augusti 15, 2018 at 12:34 f m

   Troligtvis förstår hon inte det eftersom hon aldrig ändrar på sig.

   Reply
 8. Lina augusti 15, 2018 at 2:33 f m

  Det blir väl så om man byter vänner varannan dag och låter folk man känt i en månad få bos hemma hos en. Jag hade aldrig låtit folk jag knappt känner bo hemma hos mig, familj eller vänner jag haft länge och VET var jag har. Dock har du väl inga sånna. Och din katt, det är en levande liten varelse som du bara lämnar i händerna hos någon/några du knappt känner?! Det är helt sjukt vad du hamnar i drama hela tiden.. Tröttnar du inte??

  Reply
 9. Ellen augusti 15, 2018 at 8:09 f m

  Hej Paow!
  Hur fick du tag på din lägenhet så centralt och till ett sånt bra pris! I lyxfällan sa dom ju att du betalde typ 6000kr i månaden!😊

  Reply
 10. Mitchyyy augusti 15, 2018 at 8:55 f m

  shit vad trashigt, inte okej alls. 🙁 Stackare!

  Reply
 11. Madde Gren augusti 15, 2018 at 9:49 f m

  Vilken äklig ”vän”. Hoppas du slog henne hårt i fejan haha.

  Reply
 12. Madde Gren augusti 15, 2018 at 9:49 f m

  Vilken äcklig ”vän”. Hoppas du slog henne hårt i fejan haha.

  Reply
 13. Karin augusti 15, 2018 at 3:26 e m

  Alltså! Vad fan ska du ha katt för?? Du åker ju ifrån den hela tiden och bara lämpar över henne på andra. Om inte den här snyltgästen hade varit där då?
  Omplacera katten till ett tryggt hem där ägaren håller sig hemma och inte släpar hem kreti och pleti. Du lär snart få en anmälan på dig till länsstyrelsen…

  Reply
 14. Kina augusti 16, 2018 at 8:59 e m

  Fy fan för dig som låter din gamla stackars katt bo med olika människor som festar och röjer runt i lägenheten. Du är nästan aldrig hemma och sköter om henne. Vanvård av djur är det värsta jag vet.

  Reply
 15. Josefine augusti 16, 2018 at 11:02 e m

  Din vän har legat döende på sjukhuset och du bryr dig om att din lägenhet blivit stökig?

  Reply
 16. Louise augusti 17, 2018 at 8:49 e m

  Det enda jag bryr mig om här är din katt. Resten är värdsliga ting.
  Din katt är gammal och förtjänar bättre än så här. Stabilitet och kontinuitet med sin matte hemma och inte en matte som är borta nu och då i långa perioder och även kan hamna i situationer som denna där en ytlig bekant grisar ner i lghten och gör gud vet vad medan katten e där.

  Du verkar verkligen älska Madicken, tycker det e tydligt då du skriver om henne, men du verkar ändå alltid sätta dina egna utlandsvistelser och nycker i första hand. Tänk på d ur hennes perspektiv, hon älskar dig, du är hennes matte och hon vill vara med dig, dessutom är hon gammal. Vill inte du vara med henne så mkt som möjligt och se till att hon har det så bra som möjligt på ålderns höst?

  Reply
  1. YOLO augusti 18, 2018 at 2:06 e m

   Världsliga ting, ja. Är du ett (Jehovas) vittne? Känner igen deras sätt att tala. Inget fel i det, de är bra människor men blev nyfiken bara. 🙂

   Jag håller inte med. Det är en katt. En KATT. Paow vill vara ute och roa sig som man ska i hennes ålder, inte sitta kattvakt och så länge Maddicken har någon som håller henne sällskap och ser efter henne, är det ingen fara. Jordbruksverkets lagar är att katten max får vara ensam 6 timmar om dygnet och min är ensam betydligt längre än så men har sitt fönster där hon sitter och glor ut och skyddar trädgården. henne går det ingen nöd på. har haft katter i 24 år och de klarar sig fint så länge de har mat, låda och lite sällskap då och då. De är ju inga flockdjur som hundar som får riktig ångest när de är ensamma. Katter trivs själva.

   Tycker inte man ska påbörja en häxjakt såsom de gjorde mot Berny Pålsson över hennes hundar. En katt är en katt, punktum.

   Reply
   1. Carola augusti 20, 2018 at 7:43 f m

    Låter helt klart som att du vanvårdat katter i 24 år. En katt är ett liv, du får det att låta som en sak. Hade det stuckit i ögonen om jag skrev ”herregud, barn klarar sig själva. Det är ETT BARN! Det går ingen nöd på henne/honom, det finns massa leksaker att roa sig med”. Du är inte lämplig som kattägare.

    Reply
   2. Lina augusti 20, 2018 at 9:00 f m

    Du läste uppenbarligen inte hela inlägget, katten fick INGEN mat pga att hon tar in folk hon inte känner som skiter i att mata den. Och självklart får man go ut och roa sig och resa runt, men lämna bort katten till någon som vill vara med den och tar hand om den. En katt behöver trygghet, men du är ju låångt ifrån en djurvän märker man.

    Reply
   3. Lena augusti 26, 2018 at 3:08 e m

    Yolo du måste ju vara du på riktigt. Ja en katt är en katt och en katt behöver mat och skötsel. Så som det såg ut i lägenheten verkar det vara tveksamt med det och även som Paulina skriver ”glömde ge mat”. Matte har skaffat katt och ska sköta om den, punktum

    Reply
   4. Lena augusti 26, 2018 at 3:09 e m

    Yolo du måste ju vara dum på riktigt. Ja en katt är en katt och en katt behöver mat och skötsel. Så som det såg ut i lägenheten verkar det vara tveksamt med det och även som Paulina skriver ”glömde ge mat”. Matte har skaffat katt och ska sköta om den, punktum

    Reply
 17. Fanny augusti 19, 2018 at 10:45 f m

  Stackars, stackars gamla katt! Fy vad dåligt du sköter henne, kan du inte placera om henne till någon som kan ta lite ansvar? Det kan uppenbarligen inte du! Ingen annans fel än ditt eget.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *