Veckan som varit!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (58)
 • Cecilia

  Näsringen passar inte dig.

 • Malin

  Haha småtjejer alltså…bråka om nån bimbos nosring

 • Anonym

  Hur tjänar du pengar? Din blogg kan ju inte dra in många tusenlappar för du har ca 1-2 inlägg i månaden. Betalar din pappa fortfarande allt?

  • Ximena

   Dra åt helvete Cecilia, Anonym och alla dina alter!

  • Marie

   Du förstår kanske att så länge du och alla andra läser och kommenterar så kommer hon att tjäna pengar. Tänk vad kul för Paulina ändå…hon tjänar även pengar på alla som trycker ner och mobbar henne. Hon tjänar pengar på alla som ifrågasätter henne och på alla som tycker så väldigt illa om henne. Vad vet alla om vad hon gör resten av tiden när hon inte bloggar dessa två inlägg i månaden? Och vem behöver bry sig om var hon får pengar ifrån? Huvudsaken är väl ändå att man klarar sig själv så behöver man inte bry sig så mycket om andra.

 • Jessica

  Vilket produktivt inlägg… verkligen… ditt sätt att hålla liv i allt i guess. Bilder, ingen text sen försvinna för att sen komma tillbaka och ”ta tag i allt”
  Stannar du någonsin upp o faktiskt känner tacksamhet över att du kan leva som du gör? Girighet är mycket mycket farligt … Du är en bortskämd snorunge. Ta hand om din stackars katt för fan.

  • Felicia F

   En bortskämd liten snorunge är du, Paulina. White trash personifierad.
   Titta och lär av Isabella Löwengrip istället! En ung, driven tjej som jobbar hårt för pengarna hon så välförtjänt tjänar. Hon har stil, klass och hjärna. En hederlig entrepenör.
   Du är inte ens i närheten ” Paow”. Du har definitivt ingen stil eller klass. Och hjärna…..not so much. Sorgligt

   • Ximena

    Herre jisses ! vilket sätt att utrycka sig om andra människor. Detta när riktigt förföljelse och trakasserier!

    • Mitchyyy

     håller med, hemskt ju 🙁

     • Jipp

      Jag hänvisar faktiskt till bibeln om detta. Stycke 3, 2:a Timoteus:

      Men det skall du veta, att i de sista dagarna skall kritiska tider som är svåra att komma till rätta med vara här.

      Ty människorna skall älska sig själva, vara penningkära, inbilska, övermodiga, hädare, olydiga mot föräldrar, otacksamma, illojala, utan naturlig tillgivenhet, ovilliga till någon som helst överenskommelse, baktalare, utan självbehärskning, vildsinta, utan kärlek till det goda, förrädare, egensinniga, uppblåsta av högmod, sådana som älskar njutningar mer än de älskar Gud.

 • Lina

  Sen sitter du och säger att folk är avundsjuka, jag antar att det är lättare att hantera folks åsikter genom att intala sig det. Men ingen är avundsjuk på någon bortglömd c kändis som byter vänner, killar, hänger ut sina ex, festar bort sina pengar o har 0.0 utbildning. Det är nästan lite ångest att läsa din blogg för att se hur du kastar bort ditt liv. Hamnade på Dessies blogg häromdagen, hon har skaffat utbildning, har en son och en stadig pojkvän. Fint att se att hon vuxit upp och gjort något med livet. Vad gör du, hänger med Paradise hotel killar o super?? Klart man får festa o roa sig men skaffa en stadig inkomst för rrsten av livet kanske också är viktigt? Vi är inte avundsjuka, vi vill se dig ta tag i livet och bli något. Men du verkar inte vilja det själv.

 • Ximena

  Alltså Paow har fåt en sjuk stalkare som trakasserar och fördärvar allt med sin negativitet. Jag tycker att Paow ska ta bort möjlighet att kommentera hennes blogg

  • Jessica

   Men snälla människa, är du paulinas vakthund eller? Skaffa dej en hobby istället. Låt folk tycka det de vill precis som DU gör

   • Ximena

    Om du bara viste hur mycket privat liv jag har!!! alla vi har ett ansvar när vi ser, hör och upplever personliga trakasserier. Om jag ser och inte reagerar, är precis som om jag accepterar att andra människor ska trampas ned! Sluta trakassera Paow NU

    • Marie

     Du har så rätt Ximena…man SKA reagera mot mobbing. Det är inte ok någonstans, varken i skolan, på arbetsplatser eller på nätet. Så mycket bättre att våga ge en komplimang istället för att trycka ner andra människor.
     Ha en fin dag😀

 • Linda

  Säkert legat med alla de där. Trash

 • Molly

  Blev du inte bjuden på Daniel Paris 30-årsfest?? Taskigt isf. You made him typ, eller?

 • Liam

  Ximena: Du har rätt. Sjuka personer som stalkar ….. största stalkarna är Cecilia och anonym samt Lina. Bara för att att Paow går sina egna väga så stör det Er. Ni kan inte ha att alla går sina egna vägar. Kör hårt Paow!

 • Liam

  …. att man någon går sin egen väg.

 • Vicky

  Alltså, låt Paulina göra precis som hon vill för guds skull. Va spelar det för roll om hon festar, ligger runt eller något annat? Vem gör inte det? Och inte fan( ursäkta) dömmer ni ut alla dom människorna? Nu är Paulina känd men skäller ni lika mkt på alla andra med som gör samma sak? Lev ert liv ist och sluta klanka ner på henne. En dag kanske det är eran egen dotter som gör samma sak som Paulina. Och nåde den som sa allt taskigt till henne, då skulle ni gå i taket. Om ni är så mogen, varför sitter ni och klankar ner på Paulina för… Tack och bock för mig.

 • Malin

  Vilka fina bilder på dig Paulina. Du ser verkligen fräsch ut. Att omges utav människor som ger dig possetiv energi gör dig bara gott. Fortsätt med det du gör och låt resten vara. Energi tjuvar finns det över allt. Men det är dom som har problem med dig. Inte du med dom 😂😂😂😂. Go girl 👍👍👍❤❤❤

 • Bella 2

  Söt du är Paow:) ser ut som om du har kul!!

 • Cecilia

  Ni alla som trampar på och mobbar. Kan DRA ÅTT HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Vonkan

  Men vad är det med er alla som klankar ner på Paulina?? Att ni inte skäms!! Vad berör de er om hon festar, ligger runt eller allt vad de nu är? Lider ni av de? Nä skulle inte tro de! Hon är en känd person, har ni då rätt att bete er på detta vis? Hoppas ni har en dotter och människor säger allt så som ni gör. Då skulle ni verkligen vakna upp och inse att man beter sig inte på detta vis! Ta och väx upp nu alla som är så elaka.

 • Chris

  Cecilia, du suger balle ¿¡《¤●●●●

 • Felicia F

  Detsamma, Cecilia.

 • Hanna

  Hoppas innerligt att ni som mobbar, trycker ner, inte är vuxna människor. Förklarar ert betende lite mer att ni inte mognat.
  Om ni är vuxna, ta er en liten tankeställare då. Sättet ni utrycker er på här. Gör ni så utanför internet med? Till människor ni möter i er vardag eller kolleger?
  Varför sprida negativ energi?
  Om ni inte uppskattar inläggen läs något annat eller gör något annat. För summan av kardemumman ni slösar ju er egen tid med. Ni kan ju göra något för er egen skull, eller någon i omgivningen. Ha kul istälelt helt enkelt!
  Avskyr du något så släpp det och gå vidare!
  Kärlek till er alla och visa förståelse istället för hat! 💐

  • Ximena

   Bravo Hanna! Dessa troll skriver så bara för att de inte behöver skriva äkta namn och visa ansiktet. Internet låter fega jävlar att utnyttja systemet och kränka andra. Karma lagen tar de

 • AE

  Jeg er så GLAD for å se deg og Jasse together again❤️ Foreverfan

  One love!!

 • Vinn

  Stylish, looking good 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *