17 Comments

 1. Malin september 24, 2018 at 6:58 e m

  Oh my God!! Tänk på att ni en dag kommer bli blir vuxna. Hur snyggt är det där då, liksom…So white trash att jag dör

  Reply
  1. Gäsp september 25, 2018 at 2:24 e m

   Är rädd att jag håller med om att det inte ser bra ut. Jag gillar dig, Paow, det gör jag men att vara täckt i tatueringar ser för mig smutsigt ut. En kvinna är vackrast när hon är elegant och ska inte förstöra sin hud. Men, du gör som du vill. Förstår bara inte hur du kan tycka det är snyggt.

   Reply
 2. Anna september 24, 2018 at 8:47 e m

  Snyggt ! 👌🏽

  Reply
 3. Isabelle september 24, 2018 at 9:08 e m

  Hur går det med Anton nu då ? 🙂

  Reply
  1. Nana september 25, 2018 at 4:22 e m

   Hahhaaha…🤣

   Reply
 4. Malin september 25, 2018 at 5:07 f m

  Anton? Haha hoppas pojkstackarn lagt benen på ryggen. Vem vill vara med henne som varit med alla? Yuck

  Reply
  1. Gäsp september 25, 2018 at 9:47 e m

   Mja, säg inte det. Många som varit ”i farten” hittar senare en ordentlig kille att slå sig till ro med. Kolla Natasha Peyre som nu bor i Hollywood. Det funkar iaf att åka till USA där man är okänd och börja om. Härhemma blir det svårare men det går det också. Kolla Jocke från ”Jocke och Jonna” (glömt vad han heter) som legat med hela Sthlm och t.o.m. hade ”Hoes <3" på ena underarmen intatuerat och "Vodka <3" lr vad det var på andra och idag är sambo med en bra tjej och har hus o kid. Det GÅR. Jag undrar ibland om det kanske rent av är bättre att leka av sig för att förstå vilken typ av partner man ska undvika, få mer på fötterna inför att verkligen få rätt partner. Sen ska man matcha också. kanske en tatuerad kille som ser ut som en buse men har ett gott hjärta vore något. Dock svåra att hitta iom att den typen brukar vara players.

   Den senaste killen i "Hemliga beundrare" var dock inget bra val om du frågar mig. han slog mig för det första som in-the-closet-gay och alldeles för feminin och för det andra blicken när Paow kom, han har inga höga tankar om henne och då är det bara att köra "Tack och hej" på den. Tror mycket med killars uppfattning om P har att göra med att Hugo skrev ut att hon var otrogen och att hon sedan låg i tv. Säga vad man vill om den synen men många killar OCH tjejer ser på det som att det är en typ av människa som leker runt och inte bryr sig så mycket, inte slå-sig-till-ro-typen. Killarna undviker väl den typen av tjejer för att de inte vill bli sårade. De tror väl hon kanske tröttnar på dem och är otrogen och då skulle de bli fruktansvärt sårade. Att bli sårad vill ingen riskera, därför undviker man.

   Reply
 5. Maria september 25, 2018 at 8:26 f m

  Ja… nu är vi nyfikna på hur det gick med killen från Min hemliga beundrare☺️

  Blir så trött på kommentarer som – tänk på hur ni kommer se ut när ni blir gamla om ni tatuerar er…
  har inga tatueringar själv men, det är väl upp till var och en. När man är gammal ångrar man snarare saker man inte gjorde. Tatueringarna är blir ju en del av ens liv och faktiskt är det insidan som räknas☺️💕

  Reply
 6. Diana september 25, 2018 at 6:40 e m

  Älskade Paow! Snälla du; ta tag i ditt liv för ditt egna bästa! Självklart är det ditt liv men du har bara levt rövare ända sen Lance. Du kan bättre! Du är så stark så du skulle kunna göra allt du ville. Så många kramar till dig…:)

  Reply
 7. lena september 25, 2018 at 8:09 e m

  Alltså, fattar inte varför du var tvungen att kommentera Nicci & Ben´s break-up på ett så fult sätt. Jag ville så gärna tro att du var bättre än så. Så sorgligt att sänka andra tjejjer.

  Reply
 8. Isabelle september 26, 2018 at 10:42 f m

  Så jäkla snyggt me sådär mkt tattoos😍

  Reply
  1. P september 26, 2018 at 4:30 e m

   Eller NÄ…

   Reply
   1. Isabelle september 27, 2018 at 10:36 f m

    Jo d tkr jag att d är 😊

    Reply
   2. Äe september 27, 2018 at 12:39 e m

    Nu försöker du ju gå in och styra vad folk får och inte får tycka. Vissa tycker det är snyggt, andra inte. Vi som inte tycker om det måste acceptera och låta de som tycker om det, ha sin smak. Pau har alltid haft en alternativ stil, det får du acceptera. Du kan inte styra vad folk tycker om.

    Reply
 9. Penny september 26, 2018 at 4:28 e m

  Såg dig i´´Hemlig beundrare´´.Har sett dig i en annan video också. Skulle vilja
  tipsa dig om en sak och det är: vifta inte så vansinnigt mycket med händerna.
  Dina naglar ser ut som klor på tatuerade händer och man får jättmycket uppmärksamhet
  på dem istället för att titta på dig. Håll händerna i knät och stilla.

  Reply
 10. Anonym september 27, 2018 at 3:51 f m

  Tycker bara det ser trashigt och ovårdat ut, speciellt med en massa utspridda dåligt gjorda. Det förstör verkligen en vacker kvinna att ha en massa tattueringar.

  Reply
 11. Rikk september 29, 2018 at 2:02 e m

  Vill bara ruska om dig och be dig bryta denna negativa spiral. Alltså du måste vakna upp nu. Alla ser att du mår dåligt varför gör inte du det? Önskar att du hade haft någon i din närhet som insåg att det har ballat ur. Det skär i hjärtat som åskådare. Inget illa menat tvärtom.
  Sluta vara så stolt. En del kritik är faktiskt konstruktiv och given av empati. Men du svarar genom att sätta taggarna utåt och dra det ett snäpp till. Det är som en snöboll som är på väg att bli en lavin.
  Hoppas att dina vänner och familj ser att det börjar barka åt helvete. Vill att du ska må bra.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *