Happy smile.

Jag har ju som bekant prövat en massa olika märken på tandblekningar, och jag tror att jag hittat min favorit. En från Happy Smile Teeth.

Man får synligt resultat på bara 30 min. och för FULL EFFEKT(alltså kritvita tänder) så ska man använda den 6 gånger. Har även märkt att happy smile är starkare än te.x den jag använde innan som man behövde använda upp till 10 gånger i en timma. Så det är perfekt om man inte pallar sitta och dregla i flera timmar haha.

Jag har även en rabattkod till er, om ni uppger PAOW20 när ni handlar så får ni 20% rabatt!

happysmileteeth.com/

i samarbete med happy smile teeth

 

(Visited 914 times, 2 visits today)

3 Comments

 1. Diana oktober 22, 2018 at 7:19 e m

  Kan du svara på frågestundenen snart? Eller du kanske borde börja med att läsa ditt kommentarfält…:) kram.

  Reply
 2. Michelle oktober 22, 2018 at 8:10 e m

  Paow. Det är jätte synd att se dig och jasse inte vara vänner längre. Och verkar som om många har utnyttjat dig för du var/är en stor profil så dem använde dig för att bli ”kända”. Sedan när du sätter ner foten står du helt ensam? Fuck folk. Och sjukt besviken på jasse sättet hon pratar till dig får med dem andra karma. Kanske därför hennes förhållande gick åt helvete.

  Reply
  1. Flaska oktober 23, 2018 at 3:54 e m

   Ja inget illa om Jasse, jag känner inte henne men av vad jag sett på tv så är hon för aggressiv och ställer till med scener så fort hon känner någon trampat henne på tårna. Att bråka så mycket orkar ingen i längden. Hon m å s t e lugna ner sig annars kommer folk fortsätta fly henne. Jag förstår att Adrian inte orkade, han sa det ju själv också.

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *