Laser och burgare.

Godmorgon på er! Alltså mitt dygn är så knäppt. Nu somnar jag kl typ 19 och vaknar kl 4 på natten. Vilket suger. Att man alltid ska ha dessa sömnproblem. Men tänkte bara uppdatera er lite fort om gårdagen.

Jag mår SÅ mycket bättre efter att jag bestämde mig för att sluta med mina minipiller. Har även slarvat en del med dom så jag tror att det kan ha vart en bidragande faktor till att jag mått SÅ dåligt. Dum jag har vart som inte tänkte på om det kunde vara dem. Och varför äter jag ens minipiller när jag inte är i ett förhållande? För jag ligger inte direkt speciellt mycket. Hatar ju att ha mens pga smärtor och PMS, men åh fan att jag heller är grinig några dagar i månaden och ha lite ont än att känna att man vill försvinna från denna planet och känna att ALLT är värdelöst.

Jag har ju börjat lasera mig. På smalbenen och hela musen. Har gjort 2 gånger där nere och en gång på benen. Jag har ju inte överdrivet mycket eller grova hårstrån så behöver man inte göra fler än 3-4 gånger.. Och jag har en liten rabatt kod till er! Gå in på BYASTERA på instagram så får ni 20% om ni uppger Paow20. Jag ÄR SÅ TAGGAD PÅ ATT BLI HÅRFRI.

Efter det så åt vi haloumiburgare och hälsade på ADVIRAL kontoret 🙂

Här står jag och vopar mig!

Att lasera benen kändes knappt!

På adel gjorde det lite ondare eftersom han har tjockare hårstrån, och bröstet är ett känsligare ställe.

Min bästa vän! I vått och torrt <3

Haloumiburagqre på burgers and berr <2

(Visited 88 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Mina oktober 12, 2018 at 11:15 f m

  Funderat på att sätta in en kopparspiral? Så är du skyddad men slipper hormonerna helt.

  Reply
  1. Gäsp oktober 12, 2018 at 2:08 e m

   Är du inte riktigt KLOK?! Läs min kommentar nedan. Kopparspiral förgiftar hela kroppen, människa!

   Reply
   1. Mina oktober 12, 2018 at 5:05 e m

    Neeej det gör det inte 😂 Få din fakta rätt please. Jag har haft min i 10år. Har ingen ångest, inga humörsvängningar, Ingen psm alls eller någon smärta vid mens, har sjukt mycket hår på huvudet.

    Koppar är Inte giftigt alls! Det är ett naturligt ämne som vi Behöver få att må bra. Så snälla, läs på innan du är pinsam.

    Reply
    1. Gäsp oktober 14, 2018 at 1:56 f m

     Pinsam? Du har inte läst på. Människan ska ha 0,3mg koppar i sig för en jämn balans. Med kopparspiral utsöndras ständigt för mycket koppar. Du kommer förr eller senare att bli sjuk, jag hoppas du slipper leva genom det helvete så många kvinnor gjort. Du kan läsa på b.a facebook där kvinnor startat grupper för de som är kopparförgiftade pga sin spiral. Dessa kvinnor gick från fullt friska till svårt sjuka och när de tog ut spiralen blev merparten av dem bra, för de andra gick det för långt. Att kalla min varning ”pinsam” är att nedvärdera alla dessa sjuka kvinnor och slå bort deras oerhörda lidande. DU är den pinsamma här, inte jag som försöker hjälpa.

     Reply
     1. Mina oktober 14, 2018 at 1:35 e m

      Läs igen, alla de artiklarna har Dåligt underlag. Det är precis som alla som tror att man kan få autism genom vaccinering det är så efterblivet. Du kan inte få kopparförgiftning.

      Anledning till varför människor blir ”sjuk” är på grund av placebo eller stress men de behöver något att skylla på. Lär dig att hantera källkritik och vänd dig för guds skull inte facebook 😂

 2. Gäsp oktober 12, 2018 at 2:07 e m

  Igen: PMS är typiskt för kopparförgiftning beroende på att dina hormoner är out of whack pga att binjurarna inte orkar så du har antagligen binjureutmattning (det blir man oerhört trött och får ångest av samt hjärndimma (koncentrations och minnessvårigheter) och en massa symtom, bla tappar man mycket hår och får svamp i kroppen. Kolla det!

  Reply
 3. Lydia oktober 13, 2018 at 7:31 f m

  Hej, kommenterade tidigare ang. hur du resonerar kring att du röstade på SD när de inte vill att homosexuella par ska få adoptera? Tänker främst på Adel men även Bobby som finns i ditt liv.

  Reply
  1. A oktober 13, 2018 at 12:44 e m

   De får ju visst adoptera. Läs på. Sprid inte felaktig fakta!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *