Riktiga vänner!

Vad är riktiga vänner egentligen?


Sorry, har behövt en liten paus! 🙂

Jag har blivit utnyttjad av så mycket människor i min närhet och det är svårt att veta vilka som verkligen finns för en när man väl behöver det!

Många som frågar om min och Ellis relation. Jag älskar Elli! Vi umgås inte dagligen, men det är mest för att vi inte bor tillsammans längre. Riktiga vänner finns där oavsett tiden som skiljer oss åt och när vi väl träffas så är allt precis som vanligt, förutom att vi har massa nytt att prata om. Vänskap ska vara kravlös precis som kärlek. Det är inte alla som förstår det, men min och Ellis relation är precis som den ska, kravlös, ömsesidig och när vi ses så är det bara kärlek.

Just nu behöver jag lägga mycket fokus på mig själv och likaså Elli, vi båda har väldigt mycket att stå i just nu. Elli har precis kommit hem från semester med sin dotter! 😀 SÅ snart kommer vi ses igen! ♥♥♥

Kolla hur fina dom är! ♥


@ellidesilva 


 

(Visited 99 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Isabelle december 4, 2018 at 11:45 f m

    Usch va tråkigt d är när man inte kan lita på folk ☹️ vet inte va d beror på men jag har många ggr haft ”bra vänner” tiss d visar sig att dom bara sviker lr skiter i en! Förstår inte varför man gör så över huvve taget!? Jag skulle aldrig göra d åh säkert inte du helr!
    D finns säkert många fiinah människor där ute men d är svårt att våga ge dom chansen när man är van att alltid bli sårad..

    Kram

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *