New year new me. Som för alla andra så har mitt 2018 var en berg&dalbana, gått igenom ett s.k ”heartbreak” vilket jag trodde att jag gått igenom tidigare, men det hade jag inte. Och ska jag vara ärlig så känns det fortfarande. Jag har förlorat min delar av min familj i vuxen ålder, alltså inte att någon har dött, men tappat kontakt osv te.x som att min pappa inte bryr sig Lika mycket längre för att jag är ”vuxen och han har inte tid”, som att man slutar behöva sina föräldrar bara för att man är vuxen, men tydligen så han och hans flickvän resonerar. Men jag kan konstatera att det inte stämmer. Men jag älskar han jätte mycket ändå. Det här året har jag behövt dem som mest. Vilket nog har vart det värsta med hela 2018. Men jag kämpar, 2018 har helt ärligt vart ett skit år.

När man läser runt överallt om folks årsresumer så dyker samma mening upp ”låt inte dina misstag definiera dig” man faller och bygger upp sig själv starkare. Någonting som jag kan känna är bullshit, eller iallafall något som inte gäller för Paulina Danielsson. Iallafall enligt människor på sociala medier där jag känner att folk ENDAST ser mig för mina misstag. Och det är mycket det som fått mig att tappa lusten till att blogga. Vad hände med att sprida kärlek?


Nu är det ett nytt år och jag har egentligen inga speciella nyårsplaner. Det är dem gamla vanliga.

Gå upp i tid, träna mer regelbundet, ta tag i saker direkt. Och en grej till, aldrig ta någon skit. Och det har jag inte gjort since 93 ;’)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (31)
 • Nicole

  Hej!

  Jag vill bara skriva att jag vet precis hur det känns. Alltså det om din pappa. Jag går igenom exakt samma skit och har gjort det ett tag nu utan att egentligen ha vetat om hans resonemang till 100%. Nu däremot är det glasklart och hans sk. Ursäkt till vår tunna relation beror på att han anser att jag nu är vuxen med ett eget liv. Som att det då per automatik ska betyda att han som min pappa inte längre har en roll i mitt liv?! Hur tänker han då när jag senare i livet får barn och han då blir morfar, ska han inte ha en del i vårt liv? Fullkomligt ohållbar logik och jag förstår att det måste vara tungt för dig att trampa i det. Du är hursomhelst inte ensam i det och jag hoppas att din pappa tar sitt förnuft till fånga och återupptar er forna relation! Kramar ❤️

 • Hanna

  You go girl 👍 💪
  2019 blir ditt år Paow!
  Ta ingen skit, men var inte rädd för att ta hjälp av att få råd och tips. Ibland behöver man bolla sina tankar.
  All lycka och kärlek till dig ❤💐🍀

 • Sofia

  Bra att du tycker att det ska vara med kärlek. Dock tycker jag att både dina följare och du själv bör jobba på det 🙂

 • Hanna H

  What dosn’t kill you makes you stronger.
  Jag har klarat mig utan föräldrars stöd sen jag var 17 år. Man skaffar sig helt enkelt sin egen familj och trygghet i vänner.
  Är du inte tillsammans med han Arvid? Får du inte stöd av han samt dina vänner?
  kram

 • Mia

  Paow!! Jag lider för dig, då jag skulle ALDRIG klara mig utan stödet från mina föräldrar. Hur du lyckats kämpa genom en heartbreak utan dina föräldrar vet jag inte. STOR kram och jag hoppas innerligt att du mår bättre nu! <3

 • Jessica

  Stackars paow, för att pappa inte vill betala för dig anymore. Väx upp, som alla andra måste göra. Han har så rätt!

 • Cecilia

  Och nu när pappa din slutat ge pengar åt dig hänger du ut honom. Väx Paulina upp nångång!

 • Simon

  Ha ha … Cecilia, du satt helt ensam på nyårsafton. Ingen ville vara med dig. T.o.m Paulina som du tycker är så värdelös och är så negativ satt bland vänner och hade askul.

  Jag kan inte annat än garva åt dig !! Ha ..ha … viker mig av skratt.

  • Cecilia

   Du tror du känner mig tydligen. Då har du fel. Hade en trevlig nyårsafton faktiskt tack för att du frågade! Och jag är inte ensam.

   • A

    Det låter underbart! Roligt att du hade en fin nyårsafton Cecilia. Fokusera på det och glöm Paulina. Tycker lite synd om dig för att du kanske var ensam och mådde dåligt. Ingen här vill att du ska vara ledsen. Tro mig. Ta hand om dig Cecilia och hoppas du får ett bra 2019.

 • Camilla

  Nej låt inte misstagen definiera dig men ta lärdom av dem så att de inte kontinuerligt upprepas för då finns risken att de tillslut definierar dig ändå….

 • Simon

  Jag känner dig Cecilia. Du är ensam och bitter. Din personlighet visar sig på nätet. Vad du nu heter IRL.

 • Simon

  Jasså Cecilia ….. skrattar …. är jag sjukt skrämmande. Det är nod du som behöver söka
  stöd hos någon. Hur många har inte sagt det till dig under det gångna året. Hoppas att du detta år kan hålla tillbaka
  bitterheten, fientligheten som du öser ut. Har Paulina personligen gjort dig något ont??

  Det är bl.a ett tecken på ohälsa att man inte ser tecken på ohälsa. Detta beteende som du har på nätet att kommentera på ett nedvärderande, illvilligt sätt är inte det vad den vanlige medborgaren gör.
  Paulina, låt inte denna person hållas. Det blir så tråkig stämning här.

 • Simon

  Ha ha .. Cecilia

  Du är genomskådad. Du förlöjligar, nedvärderar och hånar P’s blogg och dess läsare.

 • Simon

  Cecilia …. ”ler” … du förpestar stämningen på hela bloggen. Du kommer med ständiga nålstick,
  elakheter. Du vill förstöra för Paow och du vill att hon inte skall ha några följare.

  Är det svårt att höra sanningen? Höra vad du är och vad du gör

  • Cecilia

   Du förstör för mig jag mår jette bra efter nyårsafton och du förstör för mig då du mobbar mig. Vill paow bara bra.

   • Fimpan

    DU förstör för ALLA härinne som mår JETTE DÅLIGT av ditt hat! Snälla FÖRSVINN! (Ja , får skriva på idiotens språk så den förstår, därav jette)

 • Simon

  Cessan:

  ”Sluta att larva dig”

  Läs igenom dina inlägg bakåt i tiden och rannsaka dig själv.

  Det bästa är sedan att du försvinner från bloggen.

  Tjeni

 • Camilla

  Cecilia och Simon är inte som andra för Cecilia och Simon ääääälskar varandra 😉

 • Elin

  Vill du försöka igen med Lance? Ni kanske har lärt er saker och växt efter tiden isär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *