Nyår i Enköping

Det nya årets firade vi in i Enköping med en massa fina vänner. Vi åt mat och drack så mycket bubbel så att jag ALDRIG vill se det igen typ. Sen tog vi in på hotell dagen efter nyår och bara beställde hämtmat och sov. Och nu är jag redo för 2019! Bättre sent än aldrig! Eller hur ;)?

Posted in: Fester, Livsstil
Kommentarer (8)
 • Mia

  Wow vad mysigt!! Glad att du verka mår bättre fina du!! Ser fram emot fler inlägg detta år 😉 <3 Ha en bra dag Paulina och jag hoppas jag hört rätt med att du hittat kärleken. Du förtjänar det! xx

 • Helene

  Men VAD ÄR DET FÖR BIMBOS på bilderna?! Alla ser likadana ut, dvs som porrskådisar. Men vad är det man säger…no brain no pain

  • Isabelle

   Jaha ja, är det Cecilia som åter är i farten. Att du måste kommentera varenda inlägg Paulina lägger in. Och du byter namn, tror du inte man förstår att det är du, lägg ner istället stumpan!

   Isabelle
   Bilder6.bloggplatsen.se

   • Fimpan

    Såg nyss Paow i Tv3’s trolljägarna där hennes Cecilia konfronterades. Såg ut att vara en liten mupp på max 13 bast som bodde hemma hos föräldrarna. Aschberg läste lusen av henne, lol! Så kanske orkar P blogga mer nu när trollet är nere.

  • Skolfrun

   Vet du öht vilka dessa personer på bilderna är? Lätt att uttala sig när du sitter bakom en skärm, och är anonym. Personerna är riktiga människor, och långt ifrån bimbos… Jag vet att åtminstonde av dem på bilderna är en omtänksam och varm person som min dotter ser upp till, ( och gjort de senaste 13 åren💗, hur det kommer sig får ni fundera över, men den personen på bilderna har funnits i vårt liv 2006😄)

 • Helene

  Haha, nej jag byter inte namn

 • Skolfrun

  You go girl😎 Underbart att ni hade ett bra nyår👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *