Hemma i Sverige!

Shit är hemma i Sverige nu. Har inte bloggat eller haft lust. Men har haft det jätte kul på resan. Här kommer lite bilder!

Kommer börjar blogga mer nu. Har fått sånt sug igen! <3

(Visited 217 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Johanna februari 22, 2019 at 1:38 e m

  Jag måste säga Paow..du är klockren! Du kör din grej, bjuder på dig själv. Älskade kommentaren om att du inte vill end up i en etta i Tumba och sitta och röka under fläkten 😂
  Fortsätt vara du ☯

  Reply
 2. Jessica februari 22, 2019 at 4:55 e m

  Att du ska börja blogga bättre har du sagt i flera år nu. Händer aldrig. Dags att ta hand om dina katter nu (tycker så jävla synd om dom) än att sära på benen inför hela svenska folket. Trevlig helg dumbo

  Reply
  1. Ida februari 22, 2019 at 4:59 e m

   Varför trycker du först ner henne för att sedan önska henne trevlig helg? Sluta vara så satans dryg o elak anonymt över nätet. Skulle du må bra av att någon tröck ner dig? Nää. Skulle inte tro det. Skärp dig. Sluta skapa hat.

   O btw, kattorna har haft kattvakt. Varför tycker du synd om dom?

   Reply
   1. Jessica februari 22, 2019 at 10:00 e m

    Men snälla… Paulina är en vidrig människa från insida o ut. VIDRIG!!!!! Hon tycker själv att hon aldrig gör fel, det är bara synd om henne HELA tiden o hon hänger ut allt o alla, om en korvgubbe glömmer att ge henne en servett så hänger hon ut honom oxå.
    Sen är hon bortrest flera månader, har man djur så beter man sej inte så, kattvakt eller ej!!!
    Svar nog för dej Ida?

    Reply
    1. Ida februari 23, 2019 at 8:00 f m

     Jag förstår vad du menar. Hon hänger också ut folk jag vet. Men tryck inte ner henne. För då bidrar du till att vara en mobbare. Släpp det istället. Läs inte hennes blogg osv.

     Och absolut man ska ta hand om sina djur. Men dom blir inte vanvårdade bara för att Paulina reser utomlands… Så länge dom har mat o sällskap är kattorna nöjda.

     Reply
  2. Maja februari 23, 2019 at 6:50 f m

   Bra skrivet , Jessica! Porrskådis hade passat henne bättre med den outfiten.

   Reply
   1. Jennifer februari 23, 2019 at 8:11 f m

    Såna som du och Jessica är så pass elaka ni borde bli besökta av trolljägarna 🤗

    Reply
 3. Camilla februari 23, 2019 at 11:13 f m

  Jag tycker du ska lägga ner bloggen och bara köra Insta och snapchat, förstår inte varför du ska ha en blogg som du aldrig uppdaterar. Den måste ju bara skapa onödig stress och en massa besvikna och negativa kommentarer hela tiden då du i princip aldrig uppdaterar den.

  Den är aktiv i 2-3 dagar och sen i princip inaktiv i 2-3 veckor. Sen säger du att nu ska du börja blogga igen och kör i 2-3 dagar (i bästa fall) och sen torka igen i flera veckor. Mönstret upprepar sig hela tiden så det finns ju ingen mening att ha den kvar, respektlöst mot de som följer den och nästan bara negativ feedback i kommentarerna och press att slänga in nåt random mellan reklam och samarbeten.

  Hade det varit ett ”vanligt” heltidsjobb där du bara behagade att dyka upp en dag i veckan hade du fått sparken för länge sen och därmed förhoppningsvis gått vidare till något du faktiskt gillade att göra och som gav dig inspiration och positiv energi.

  Reply
  1. Carola februari 24, 2019 at 9:54 f m

   Håller helt med. Sköt de andra kanalerna med mer kvalitet och kontinuitet istället för att halvdant sköta för många kanaler. Det måste ju hänga som ett moln över sig hela tiden Paulina. Verkligen ingen taskig kritik utan ett råd om hur du kanske kan släppa press på dig själv.
   Ger bloggen dig energi? Svaret på den frågan borde vara beslutet på vad som bör ske med den.
   Ser fram emot att se dig i rutan igen 🙂

   Reply
 4. anonym februari 23, 2019 at 3:39 e m

  Hoppas du bloggar mera. Vore kul. Kram.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *