Today is this monday

Hej på er. Jag har alltså vänt på mitt dygn dem senaste veckorna och jag har verkligen inte mått bra. Vet att jag tjatat mycket om min delvis psykiska ohälsa men den är så svår att sätta fingret på. Det är inte så att jag mår jätte dåligt, jag känner mig inte ful utan dålig, min självkänsla är dålig ibland så är jag helt enkelt handlingsförlamad, jag är trött på att vara trött. Jag är trött på att sova bort dagarna. Och sen jag slutade kämpa emot min psykiska ohälsa och tillåtit mig själv att ”okej” idag så orkar jag inte göra något. Det är ok. Så har saker och ting börjat reda sig själv. Har vart i en spiral som verkligen pekat neråt men nu senaste veckan så börjar det sakta men säkert bli bättre. Och att det krävs något så litet som att städa och vända hyfsat rätt på dygnet för att må bättre. Hur bra är inte det.

Jag har organiserat nästan hela min lägenhet, alltså städat allt. Skåp hyllor garderob. Ibland så är jag en lort. Jag håller rent på ytor såsom hall vardagsrum och kök. Men egentligen så har jag bara tryckt ner allt i lådor och knöglat in kläder i garderoben. Men jag har helt enkelt inte kunnat städa. Men idag så gick det äntligen. Städade och organiserade i 10h och jag är fortfarande inte helt klar. Har även bytt rum(har ju två sovrum). Så det känns lite som en nystart.

Sen den här sommaren som vart den absolut värsta i hela mitt liv, jag har känt att jag inte velat leva, men ändå inte velat dö så många gånger. Allting jag vart med om, aborten, dåliga relationer, Maddikens död, sviken av vänner, verkligen behövt mina föräldrar men dem har inte riktigt funnits där. Så har den även gett mig så mycket. Jag har inte haft någon anledning till att må dåligt innan. Jag har också äntligen börjat fatta att jag behöver rutiner i mitt liv. Jag behöver kämpa. Jag behöver träna, eller iaf röra på mig. För att må bra, något jag vägrat inse innan.

Hoppas ni gillar att jag bloggar lite igen. Allting är lite huller om buller men försöka tjata på dem som driver den att fixa så man kan kommentera och sånt. Men så länge så får ni läsa! Jag känner att jag mår så mycket bättre när jag får skriva av mig. Jag mår bra av att ha lite rutiner, att blogga, att fixa och dona osv och att ta hand om mig själv! Vilket är underbart!

Här är lite före och efter bilder. Har städat betydligt mer, men inte tagit bilder på allt!

Ska sova nu! Vi hörs imorgon! Puss

(Visited 236 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *