VOODOO

På den senaste tiden så har jag haft sjukt mycket otur och känt mycket overklighets känslor. Att jag brukar på sämre på sommaren är ju ingenting jag hymlar om. Jag mår alltid bäst på hösten. Det kanske är för att jag är född då? Eller att jag trivs bättre i Sverige när det är kallt. Men senaste två månaderna så har ju allt bara gått neråt.

Jag har en vän som är från Cuba som har en framor som håller på med Voodoo så ja vi ringde till henne och hon spådde mig. Då visar det sig att jag tydligen haft många i min närhet som suger energi och pengar från mig vilket resulterat i att jag mått dåligt. Sen också att min mormor är sjukt nära mig, hon gick bort när jag var 7 år gammal och det är tydligen inte bra att ha döden så nära mig. Hon berättar även att jag lidit delvis av tankar om att jag vill försvinna, vilket stämmer. Men det är tydligen inte mina känslor utan min mormor eftersom att hon inte finns längre. Och det är tydligen jätte dåligt. Så hens farmor sa att jag måste göra en sorts ritual med en viss typ av ört och rosenblad samt så måste jag gå till kyrkan och prata med en präst som i sin tur måstte berätta för min mormor att det inte är bra för henne att vara så nära mig. En av anledningarna till att hon vart så nära är också att jag burit hennes ring nästan hela sommaren, hon vill alltså inget illa men det är tydligen svårt för dem döda att inse det.

Det låter kanske flummigt men jag tror på någonting som är så mycket större än det VI är. Och igår så gjorde jag den här ritualen, jag hällde vatten/örter/rosblad på mig själv och lät det torka in. Jag vet inte om det är placebo men jag mår mycket bättre idag, jag har INGEN ångest. Jag har vaknat i tid och jag har fått saker gjort. Vilket känns så himla bra.

Tror ni på VOODOO eller något annat övernaturligt?

Mitt fina rosenbad, fick blandas i en plastburk då jag inte hade någon skål.

En bild på mig från igår!

Och så en bild på mitt hjärta Matilda.

(Visited 468 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *