CBD OLIJA

(i samarbete med CBDOLJA.NU)

Hej och godmorgon. Jag är inte uppe med tuppen om vi säger så, jag vaknade så pass sent igår(lördags) så jag var tvungen att dynga idag för ja, jag har ju inte speciellt mycket rutiner+jetlag som jag aldrig blir av med. Har helt ärligt haft en riktigt otrevlig och ensam helg. Jag är ju som sagt dålig på att vara ensam, även om jag är bättre på det nu än förut. Jag har mycket mindre ångest och jag måste nog säga att det är mycket tack vare CBD olija jag tar varje dag.

Jag har ju även psoriasis och känner att CBD olija hjälper även mot det. Den funkar även mot ömma leder. Jag märkte mest skillnad av CBD första veckan, för att man sen vänjer sig vid att må bättre. Svensk CBD innehåller ingen THC(det man blir hög på av cannabis plantan) så den är helt laglig. Man sover bättre, och som sagt. Det bästa som hänt min psoriasis.

Jag använder mig både utav olija(som man droppar under tungan) och av hudkrämen som man kan ha exat överallt 🙂

Jag handlar mina oljor hos cbdolja.nu 

Vad kan CBD vara bra för?

CBD har visat stor potential inom en rad olika områden, bland annat för individer som lider av sömnproblem, ångest, depression, till och med akne och andra fysiska problem, som smärtor och fysiska verkningar i kroppen. Nedan följer en punktlista på bara få av de problem som CBD visat sig ha positiva effekt emot:

  • Sömnproblem.
  • Depression.
  • Ångest (läs mer om CBD mot ångest här).
  • Fysiska smärtor så som verkningar och ont i någon del av kroppen (CBD kräm är det man söker här).
  • Bipolaritet.
  • Stress.
  • En massa andra problem.
(Visited 450 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *