Träning.

Har hålla på med yoga i snart 3 månader lite till och från, vart ute på en del promenader och tänkte att fan. Nu ska jag gå till gymmet! Så igår vid 8a tiden på morgonen så gick jag till gymmet. Har haft väldigt svårt att sova, alltså i vanliga fall så brukar jag ha svårt att somna. Men nu så har jag haft svårt att sova länge. Så somnar typ vid 9-10 på kvällen och vaknar typ 01 på natten. Så igår efter gymmet så tänkte jag att nä nu fan ska jag hålla mig vaken.

Och gympasset, det är väl kanske inte det absolut bästa jag gjort. Men jag tog mig dit iallafall, och jag ska dit idag också. Fast senare mot kvällen då!

Typ såhär trött efteråt haha.

Den obligatoriska ”JAG ÄR EN SATSBRUD” bilden. Alltså sats, gymmet lol.

Aminosyror från PROTEIN.SE(LÄNK) och om ni uppger koden PAOW när ni handlar där så får i 30% rabatt! (reklam)

(Visited 325 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *