AIRPODS

I samarbete med teknikdelar.se

Alltså jag tror att denna världen gör mig knäpp. För jag ÄLSKAR AIRPODS. Alla som följer mig på Instagram och som ser mig ute på stan eller alla mina vänner vet att jag fullkomligt DÖR för AirPods. Dem är så praktiska, har bra ljud och kopplar upp AS FORT. Hur nice är inte det? Sen har det ju blivit trendigt och helt ärligt snyggt? Sen har ju dem släppt ett par nya. Lite saftiga i priset men jag har i alla fall beställt ett par för jag BEHÖVER DEM I MITT LIV. Är nog inne på fjärde paret AirPods nu. Lagt säkert 10 tusen på det men jag vägrar att använda vanliga hörlurar. Träffar jag en kille och han har hörlurar med SLADD så blir jag typ arg? Okej jag vet att jag är knäpp. Men att det är en fetish jag har och dem är ju bra. Jaja end of mitt tjat om sånt.

Är i alla fall i AIRPOD HIMLEN när jag är inne på teknikdelar.se.

Där har dem ALLA möjliga AirPods (äkta så klart) och en massa tillbehör till ett bättre pris.

(Visited 172 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *