Sexleksaker?

Inlägg i samarbete med sinamatic.se

Jag har ju som känt vart ganska så intresserad av allt som har med sex att göra. Det har ju på nåt sätt alltid setts som tabu av någon anledning? Varför är det så? Ja det kommer väl från waaay back. Men tur att vi har kommit så pass långt idag att det är OKEJ att njuta av sin egen kropp. Det är okej att ligga med en, att inte vilja ligga alls och det är okej att ligga med sig själv. En grej måste jag faktiskt få säga som jag tycker är lite tråkigt. VARFÖR förknippar människor(av egen erfarenhet)att bara för att man är frispråkig om sex så är det OK att slutshamea eller bara anta att man har haft sex med hur många som helst. Folk blir faktiskt rätt ofta så paffa när jag faktiskt berättar hur många jag haft sex med och säger ofta ”men va trodde det var fyrdubbla”.. Men ba, välkommen att äga din egen sexualitet 2019 liksom. Och vad hade det spelat för roll? Och jag säger som jag ALLTID har sagt. Så länge du gör det för DIN SKULL. SÅ ÄR ALLT OK. KNULLA PÅ GOTT FOLK, KNULLA INTE ALLS. Ja gör vad fan ni vill.

Jag gillar faktiskt sexleksaker, det är ett bra sätt att lära känna sig själv på. Och är inte det helt underbart att bara få ha det lite skönt. För dem flesta av alla människor tar ju faktiskt på sig själva sjukt nog. Det är även kul att använda sexleksaker tillsammans med någon.Men det här inlägget är framförallt tillägnat till oss tjejer 🙂 Men nu ska vi prata om en personlig favorit . Nämligen RABBITEN, och på sinamatic.se/ 

Så har dem det typ bästa utbudet jag sätt till bra priser. Så tjejer. In och shoppa nu 🙂 alla förtjänar det. Rabbiten hittar iallafall ALLTID klittan haha.

https://sinamatic.se/produkt-kategori/dildo/rabbit/

En as snygg bild på mig. Älskade den här längden på håret?!

(Visited 1 948 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Nathalie november 10, 2019 at 6:16 e m

    Har du testat satisfyer? Den är det tryck i 😍

    Reply
  2. Kajsa november 13, 2019 at 11:57 f m

    Fast Paulina du har ju verkligen slutshameat tjejer. I temptaion island tillexempel. Du tycker enbart att det är fel när någon gör så mot dig men du kan själv säga vad du vill åt andra. Tycker du har sån sjuk dubbelmoral ibland alltså.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *