Mjällschampo

I samarbete med Mjällbusters

Jag har som dem flesta av er säkert redan vet, psoriasis. Jag får det speciellt under vinterhalvåret och jag får det på HELA kroppen. Vilket är så jobbigt för psyket, det gör ont, det svider och det kliar. Och framförallt så känner man sig SÅ äcklig. Dem senaste åren så har jag även börjat få det i hårbotten och jag har prövat alla möjliga shmapoon på både recept och sådana man köper på apoteket och jag blir så fet och kladdig i hårbotten av dem. Vilket suger.

Jag har även prövat en massa olika Mjällschampon för hört att det ska funka eftersom min psoriasis som jag har är rätt ”lätt” psoriasis i hårbotten eller hur man säger. Men nu har jag hittat ett mjällschampo som är SÅ bra. Det funkar perfekt mot min psoriasis i hårbotten och ska även vara hur bra som helst mot vanlig mjäll också.

För er som faktiskt har problem med mjäll eller psoriasis så rekommenderar jag verkligen mjällschampo från mjällschampo

 

Mjällbusters finns endast av en anledning: För att ta bort mjäll.

Det finns många typer av mjällschampon på marknaden och många av dessa är väldigt starka för att kunna vara verksamma, men på sikt torkar de ut hårbotten ännu mer. Mjällbusters är effektivt mot mjäll men ändå mycket skonsamt och vårdande för hårbotten. Det tillverkas i Sverige och är väl anpassat för det nordiska klimatet som exempelvis har mycket torr luft under vissa årstider.

 

(Visited 200 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *