Hemstädning i Stockholm

Inlägg i samarbete med Strykfritt

Alltså städa är en sådan stor del i mitt liv. Allt handlar typ om att städa och fixa och  dona. Men ibland så brukar jag lyxa till det och beställa städtjänst och jag har googlat runt massor och man vill gärna ha ett pålitligt företag som ska fixa bland ens privata ägodelar. Jag har hört jätte mycket bra om ett städföretag som heter strykfritt.se som erbjuder båda privat städning(alltså ditt hem) och företagsstädning(att dem städar i erat kontor,butik osv) och hur bra är inte det?

För endast 179 kr i timmen så får dem ditt hem fläckfritt vilket jag tycker är väldigt billigt. Någonting som jag har fattat är populärt och som jag själv aldrig beställt är flyttstädning, som är det värsta som finns då man liksom ska ”lämna”. På deras hemsida så kan man kolla kategorier om vilka tjänster dem erbjuder och där finns det hemstädning ,flyttstädning , fönsterputs, stortstädning, visnings städning, fastighets städning och massa mer.

Visst ni också om att man kunde boka en provstädning för endast 95 kr i timmen. Hur bra är inte det?

För er som söker hemstädning Stockholm så skulle jag verkligen rekommendera Strykfritt.se

Ja har har jag städat själv, blod svett och tårar och tog typ 10 timmar. Men då städade jag i alla vrån, kylskåpet osv. Fatta då hur mycket tid man hade sparat om någon gjorde det åt än?

Efteråt! Taada!

Deras hemsida!

(Visited 115 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *