Mys hos mamma

Hej på er! Länge sen jag skrev något personligt. Har börjat mitt år med en vit månad(är det tänkt) så jag är snart inne på andra veckan vilket känns skönt. Har fått tid att läka och samla kraft åt mig själv. Jag mår bra, jag tycker om att vars själv och jag får så mycket gjort.

Igår så körde jag en sleepover hos mamma för att träffa min systers pojkvän som är från Korea. Han är här och hälsar på. Så ville passa på och äta lite koreansk mat och få lite familje tid. Men blir nog kvar här ikväll också. Det är såå skönt att vara hemma hos mamma, jag känner mig som typ 15 igen. Med mat som står på bordet och ett fullt kylskåp. Sådant man tog för givet när man var yngre! Dum man var då haha 🙂

Tar med mig resväskan för att åka till Tyresö haha!

Tog sällis med Hanna som också bor år Tyresö hållet.

Mammas mat är bäst! Eller hur? Att jag inte uppskattade detta när jag var yngre!!

Jag Agnes och mujin 🙂

Har hört så mycket bra om dessa sheet masks. Fick dem från Mujinn!

(Visited 889 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *